Campers steeds populairder

NIEUWS – Steeds meer mensen ontdekken de pret van op avontuur gaan met de camper. Het aantal kampeerauto’s in Nederland is dan ook verdubbeld in de afgelopen tien jaar. Dat is goed nieuws!

De Telegraaf weten te melden dat ouderen, maar ook steeds meer jonge gezinnen kiezen voor de camper als het ultieme kampeerverblijf. Dat meldde branchevereniging Bovag vrijdag op basis van eigen cijfers en gegevens van de Nederlandse
Vereniging voor de Kampeer en Caravan Industrie (KCI). Op 1 april stonden 97.407 campers geregistreerd. Eind 2006 waren dat er nog circa 50.000.

Campers steeds populairder onder ouderen

Vooral mensen die willen genieten van hun oude dag, kiezen ervoor om na hun pensionering een camper aan te schaffen om de vrijheid op te zoeken. “De hypotheek is afgelost, er is een aardig centje gespaard, de kinderen zijn het huis uit en de zeeën van tijd worden gevuld met korte uitstapjes in eigen land en grote ontdekkingstochten door heel Europa”, aldus Bovag.

 

Goed nieuws voor Camptoo’ers

Niet alleen zijn we blij dat steeds meer mensen het plezier van kamperen met de camper ontdekken, het is ook goed nieuws voor mensen die liever een camper huren. Naar verwachting zal ons aanbod op de website groter worden, waardoor de keuze nog ruimer wordt. Ideaal voor als je de aankoop van een camper een te grote investering vindt of gewoon eens een camper of caravan wilt uitproberen. Heb jij juist onlangs een camper aangeschaft? Ontdek dan hoe je eenvoudig je (on)kosten terugverdient door deze via Camptoo te verhuren.

Het aanbod van Campers op Camptoo, vind je hier.

Bron

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>