“Het is eigenlijk een groot, rijdend bed”

De avonturiers van Ambassadør.land beleven de ultieme roadtrip, de vakantie van jouw dromen. In 74 dagen trekken ze door 23 landen in Europa. Op dag 30 hebben ze een van onze campers opgepikt, lees hier hoe dat ging.

Nadat hun avontuur in Malága zo goed beviel, gingen de jongens van Ambassadør.land opnieuw op pad met een camper van Bernhard. “Het is eigenlijk vooral een heel groot, rijdend bed”, liet hij hen weten over zijn Volkswagenbus.

Ultieme roadtrip

Dit keer gooien de mannen het over een andere boeg. “Of wij het leuk vonden om z’n camper naar het zuiden te rijden. De twee wedervragen, of dat dan wel via Macedonië mocht en we er zes weken over mochten doen, leverden geen problemen op”, aldus de avonturiers die in 74 dagen door 23 Europese landen trekken.

Overal is aan gedacht

Ook dit keer is het busje voorzien van alle gemakken. “Het voorste deel, de cabine, verschilt niet van een gewoon busje, de achterkant is anders. Op een ruimte van 1.60 bij 2.5 meter vind je alles wat je nodig hebt om te overleven met het nodige comfort. Keukentje met twee gaspitjes, kraantje, koelbox, droogrek, servies en zelfs een draagbaar chemisch toilet. Overal is aan gedacht.” Je kunt zelfs met tien man om de tafel als je bed niet inklapt: ‘Weet ik uit ervaring’, vertelt Bernhard lachend.

Lees hier de volledige blog

De mannen van Ambassadør.land delen ook dagelijks foto’s van de trip, via Instagram.

Ook met de camper van Bernhard op pad? Je vindt ‘m hier.

ultieme roadtrip

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>