Top campings in Europa door het publiek gekozen!

De topcampings in Europa blijken in Oostenrijk en Italië te liggen.

De online Campinggids ‘Camping.info’ heeft op basis van 112.591 klantbeoordelingen een lijst met topcampings in Europa gepubliceerd. Weet jij al welke campings daartussen zitten?

Op nummer 1:  Grubhof

Camping Grubhof in Oostenrijk staat helemaal bovenaan de lijst op nummer 1. Deze topcamping biedt kampeerplek voor families, stellen, groepen en mensen met een hond. Het campingpark ligt tussen Lofer en St. Martin in Salzburg. De omgeving is ontzettend mooi. Vanaf de camping ben je omgeven door prachtige bergen en in de directe omgeving kan je van alles doen, zoals mountainbiken, raften, kanoën en kajakken. Ook voor kinderen is er genoeg speelgelegenheid.

Topcampings in Europa

Op nummer 2:  Village Marina di Venezia

Camping Village Marina di Venezia in Italië heeft van het publiek een mooie tweede plek gekregen en wij snappen wel waarom! Het vakantiepark ligt dichtbij mooie bossen, het strand en een winkelcentrum. Het is de ideale plek voor een gevarieerde vakantie. Sportliefhebbers hebben de mogelijkheid om te basketballen, volleyballen, tennissen, windsurfen, zeilen, kitesurfen en boogschieten. Daarnaast biedt de camping ook een animatieprogramma van fitness, dans, zwemmen, duiken, aerobic en leuke avondshows. Dus ben je op zoek naar een echte vakantiepark waar alles dichtbij in de buurt is en je niet veel hoeft te trekken? Dan is Camping Village Marina di Venezia een hele goede optie.

Op nummer 3:  Schlosshof

Camping Schlosshof (in Italië) staat voor veel comfort en typisch Tiroolse gastvrijheid. Volgens de eigenaar gaat het om de details die het verschil maken. Dat gastvrijheid bij deze camping centraal staat, blijkt ook uit de beoordelingen van kampeerders. De veelal positieve klantbeoordelingen zorgen ervoor dat camping Schlosshof op nummer drie komt te staan!

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>