Grappigste kampeergadgets om tot rust te komen

Zonder muggen in slaap vallen - op een heerlijk hoofdkussen - en de volgende dag weer moeiteloos opstaan. Met deze gadgets wordt het wel heel speciaal.

’s Ochtends wakker worden met de geur van een vers croissantje, zónder je partner lief aan te kijken? Het kán. Met behulp van de grappigste kampeergadgets kom je gegarandeerd uitgerust terug van je camperreis;).

Zo word je één met de muziek

Met het kussen van Flexound Humu heb je aankomende vakantie geen oortjes of koptelefoons nodig. De muziek wordt namelijk afgespeeld door het kussen zelf. Je koppelt de gadget eenvoudig via bluetooth aan (bijvoorbeeld) je telefoon. Als je je hoofd op het kussen legt, hoor je niet alleen muziek, maar je voelt ook de trillingen. Dit zorgt voor een optimale waarneming van het geluid. Gebruik het kussen in de camper, of terwijl je buiten lekker van het zonnetje geniet. Het kussen is draadloos en eenvoudig op te laden met een USB-kabel. Eenmaal opgeladen gaat het kussen zo’n acht uur mee.

grappigste kampeergadgets

De makers van het Dreampad-kussen versterken het rustgevende effect van de muziektrillingen met behulp van een ontspannings-app. In combinatie met de rustgevende geluiden die de bijbehorende app afspeelt, zorgt de Dreampad ervoor dat je makkelijker in slaap kunt komen. De Dreampad helpt je te ontspannen of om eventuele slaapproblemen op te lossen.

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Na een goede nacht op een heerlijk hoofdkussen kan ook het wakker worden een feest zijn. De Sensorwake is helemaal vakantie-proof. Met deze wekker word je iedere ochtend wakker met de geur van een lekker ontbijt. Stel de wekker in met een geurcapsule naar keuze: kom jij morgenochtend je bed uit door de aangename geur van verse croissants, toast, een goede espresso of ga je toch maar een keer voor de geur van chocola?

grappigste kampeergadgets

Neem het met een korreltje zout

Muggen: het zijn over het algemeen niet onze beste vrienden. Klamboe’s, DEET (muggenspray), elektronische vliegenvangers, de ouderwetse vliegenmepper… Het kan veel leuker! Heb je de Bugbuster al eens geprobeerd? Het enige dat je nodig hebt om ongedierte te bestrijden met dit geweer: een paar korreltjes zout. De Bugbuster is voorzien van een zoutreservoir, dat je kunt vullen met keukenzout. Een vol reservoir is genoeg voor ongeveer tachtig schoten, die geen vlekken achterlaten. Om ook ’s avonds trefzeker te zijn, is de Bugbuster voorzien van een laserpointer met zoeklicht. Muggen spotten wordt leuk; vul het reservoir en knallen maar! Wil je als een professionele schutter op pad aankomende vakantie? Oefening baart kunst.

Ken jij meer grappige kampeergadgets? Laat het ons weten in de reacties onderin!

 1. Levy says:

  Goedemorgen,
  Tijdens het lezen van “neem het met een korreltje zout” klikte ik op de link om meer over de Bugbuster te lezen. helaas werd ik doorverwezen naar een 18+ site. Dit lijkt mij niet de bedoeling.

  • Merijn Wierenga says:

   Hoi Levy,

   Bedankt voor de tip, het lijkt erop alsof de website niet meer bestaat. De link is weggehaald!

   Avontuurlijke groet,

   Merijn van Camptoo

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>