Dé festival campers voor dit festivalseizoen!

Bezoek je favoriete festival per camper en steel de show met de Volkswagen van Gilbert, de brandweerwagen van Ed of de Spooky camper van Nico.

Wij hebben de meest gave festival campers weer opgezocht en op een rij gezet voor iedereen die het festivalterrein op een unieke manier wil betreden! Terwijl iedereen zijn tentje aan het opzetten is ben jij al aan het proosten op een mooi festival!

De Volkswagen T3 van Gilbert!

festival campers

In de Volkswagen van Gilbert is er voldoende plek voor vier gezellige vrienden die wel van een festival avontuur houden! De camper biedt voldoende voorzieningen om er een lang weekend op uit te gaan. Zo kan je ’s ochtends een eitje koken op het kooksetje en slaap je comfortabel in één van de vier bedden.

De brandweerwagen van André en Kate!

Altijd al eens willen rijden in een brandweerwagen? Nu kan je er zelfs in overnachten! De brandweerwagen van André en Kate is volledig ingericht als camper. Zo maak je nog eens een entree op het festivalterrein 😉

De Spooky camper van Nico!

festival campers

Ja, dat is echt de naam van deze camper: Spooky! Spooky denkt met jou – als festivalganger – mee en zorgt dat je niets tekort komt. Zo is de Spooky camper van Nico compleet uitgerust met borden, pannen, bestek, spellen, een barbecue, stoelen en een tafeltje. Ook heeft Spooky altijd wat kleine boodschapjes in de kast liggen, zodat je niet meteen naar de supermarkt hoeft te rijden. Een top camper dus!

Benieuwd naar andere unieke campers voor een te gek festival weekend? Bekijk het aanbod dan hier!

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>