Met deze 3 praktische kampeergadgets ben jij op alles voorbereid!

Deze 3 praktische gadgets zijn essentieel voor de echte camperaar en zijn bovendien makkelijk in gebruik.

Rubytec armband

De Rubytec armband ziet er niet alleen stoer uit, maar is ook nog eens heel handig. In geval van nood kun je de armband losmaken en gebruiken als scheerlijn, vislijn, waslijn of schoenveter. Het materiaal is zo sterk dat het een gewicht tot 400 kilo kan dragen. De armband is in de maten XS t/m L hier verkrijgbaar. Eenmaal los is het wel lastig om de armband weer mooi in elkaar te vlechten.

Snel en makkelijk vuur maken

Heb je niet altijd lucifers of een aansteker bij de hand om de BBQ of een kampvuur aan te steken? Met de Swedish Firesteel kun onder alle weersomstandigheden gemakkelijk een vuurtje maken. Strijk een paar keer langs de vuurstarter en met een paar vonken brandt je vuurtje.

praktische kampeergadgets

Al je sleutels netjes opgeborgen

Ben jij bang om je sleutels te verliezen onderweg? Dan is de Keysmart een fijne oplossing. Met deze gadget kun je 4 sleutels netjes opbergen. De Keysmart is bovendien uit te breiden tot 34 sleutels met een schroefje. Super handig onderweg en dankzij de felle kleuren is de kans op het verliezen van je sleutels een stuk kleiner. De gadget is hier verkrijgbaar.

Meer handige gadgets

Lees hier waarom de Leatherman armband, met maar liefst 29 functionaliteiten, dé must-have is voor elke camperaar. Zonder muggen in slaap vallen – op een heerlijk hoofdkussen – en de volgende dag weer moeiteloos opstaan. Met deze gadgets wordt het wel heel speciaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>