Tips om je camper te verhuren in het laagseizoen

Ondanks dat de vraag naar campers in het laagseizoen afneemt, kun je prima blijven verhuren. Met deze tips maak jij je advertentie helemaal klaar voor het laagseizoen.

Update je advertentie

  • Verwerk woorden als winter, winteractie of winterproof in de titel van je advertentie. Zo valt jouw camper op voor huurders die in het aanbod zoeken naar een camper in de winter.
  • Vink aan of sneeuwbestemmingen zijn toegestaan, want zo wordt jouw camper sneller gevonden. Op de aanbodpagina kunnen potentiële huurders namelijk zoeken met de filter Wintersport toegestaan.
  • Ben je zelf een keer met de camper naar een winterbestemming geweest? Of ben je in de winter naar Zuid-Europa afgereisd? Benoem dit in de Beschrijving en laat huurders weten waarom het leuk is om jouw camper te huren in de winter.

Vraag een lagere prijs

In het laagseizoen is de vraag naar campers minder dan in het hoogseizoen. Om toch boekingen te krijgen, is het slim om de prijs te verlagen met ongeveer 30%. Maar kijk vooral ook naar wat andere verhuurders vragen en pas je prijs hierop aan.

Maak je camper winterproof

Zorg dat je camper gereed is om in de winter op pad te gaan. Controleer of de kachel goed werkt en de winterbanden op de camper zitten. Heb je thuis extra warme dekens of slaapzakken liggen? Leg deze in de camper. Huurders zullen in het laagseizoen meer tijd doorbrengen in de camper. Het helpt daarom als jouw camper winterproof is.

camper verhuren in het laagseizoen

Gebruik foto’s van de camper in de winter

Heb je mooie foto’s van je camper in de sneeuw of in Zuid-Europa tijdens de winter? Zet deze in je advertentie!

Stal je camper in een winterzonbestemming

Frankrijk, Spanje en Portugal zijn populaire camperbestemmingen in de winter. Je kunt ervoor kiezen om je camper in het zuiden te stallen om het huurders makkelijker te maken. Zo hoeven huurders geen lange afstand te rijden vanuit Nederland met slecht winterweer en heb jij minder zorgen.

Boekingen 2018

Verhuurders ontvangen nu al boekingen voor 2018. Verhuur je niet in het laagseizoen, maar wil je wel al boekingen voor 2018 ontvangen? Update je kalender! 

Ga naar mijn advertentie

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>