Zijn grootste wens werd werkelijkheid!

Ad had altijd één grote wens, maar zijn vrouw deelde deze wens helaas niet. Toen ze een compromis sloten, bleek Ad's wens toch uit te komen!

Genieten van de vrijheid en rondreizen in zijn eigen comfortabele camper, een droom die Ad jarenlang had. Een camper kopen, daar voelde zijn vrouw Miranda helemaal niets voor. Dan maar een camper huren als compromis? Een mooie oplossing en achteraf gezien de beste keuze die Ad ooit had kunnen maken!

Zo vrij als een vogel!

In juni vertrokken Ad en Miranda eindelijk richting Koblenz in een gehuurde camper via Camptoo. Na een week had Miranda de smaak te pakken. De ervaring overtrof haar verwachting en ze voelde zich zo vrij als een vogel. In de tweede week vroeg ze: “Zullen we zelf een camper kopen en dan ook verhuren via Camptoo wanneer we er zelf niet mee weg zijn?”. Het bezitten van een eigen camper werd nu ook een droom van Miranda. Kwam Ad’s droom na al die jaren dan toch uit?

‘Het gevoel van vrijheid, ’s morgens opstaan en niet weten waar je ’s avonds slaapt. Heerlijk!!” Aldus Ad en Miranda.

camper huren

Van een camper huren naar kopen!

Eenmaal in Nederland kopen Ad en Miranda al vrij snel een nieuwe camper die ze Siësta noemen. Ad’s droom is dus uitgekomen. Hij geniet nog elke dag van zijn camper en deelt zijn geluk met anderen door zijn camper te verhuren via Camptoo. Miranda en Ad zijn hele betrokken verhuurders die het leuk vinden om hun huurders beter te leren kennen en ze tips mee te geven. Zo vertelt Jan Willem, één van de huurders van hun camper, in zijn review dat het contact met Ad en Miranda direct goed voelde. Zelfs na de reis hebben ze nog contact!

camper huren

camper huren

Wil jij ook een mooie camperreis maken? Bekijk dan het camperaanbod!

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>