De top 10 unieke camperroutes van Camptoo!

Het afgelopen jaar hebben onze bloggers de mooiste, hipste, spannendste en avontuurlijkste camperroutes voor je uitgestippeld! Om het voor jou makkelijk te maken hebben we de 10 unieke campervakantie op een rijtje gezet!

camperroute

1. De bounty baai van Engeland

Deze verrassende camperroute leidt je naar de mooiste baaien van Engeland. De (sub)tropische baaien zijn betoverend, maar ook de route ernaartoe is een bijzondere belevenis!

10 unieke camperroutes

2 . Langs het eilandparadijs van Duitsland

Eindeloze stranden, krijtrotsen, beukenbossen, een droge duik in de Baltische zee, een hapje eten op de pier van Sellin en wandelen tussen de boomtoppen – kortom: een campervakantie op Rügen (een Duits eilandparadijs).

camperroute

3. Italiaanse meren

We hebben een route uitgestippeld langs het Iseomeer en het Comomeer: twee meren in Noord-Italië waar je heerlijk gaat wandelen, winkelen, terras hoppen, vliegtuig spotten en eiland hoppen.

camperroute

4. Budget campervakantie

Eén van de voordelen van een campervakantie is dat je meerdere plekken in één vakantie kan bezoeken. En dat hoeft niet altijd veel te kosten. Om je op weg te helpen, hebben wij alvast een budget camperroute voor je uitgestippeld door Duitsland Tsjechië en Oostenrijk.

10 unieke camperroutes

5. Vakantie eiland Montenegro in een camperreis

Montenegro is drie keer zo klein als ons eigen kleine kikkerlandje, desondanks is het een land van uitersten. Zo vind je er ruige gebergten, maar ook mooie rivieren, eeuwenoude stadjes en schitterende stranden.

10 unieke camperroutes

6. De camperroute door de Auvergne in Frankrijk

De Auvergne ligt in het hart van Frankrijk en is een prachtige bestemming voor avontuurlijke natuurliefhebbers. De natuur in deze regio is een kunstwerk op zich, maar deze Franse streek heeft nog meer kunst in petto.

10 unieke camperroutes

7. De Deense eilanden in een campertrip

Denemarken is een land met meer dan 400 prachtige eilanden en wordt door veel reizigers bezocht om te eilandhoppen. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een camperroute, maar wij hebben een gevarieerde trip voor je uitgestippeld waarbij je drie van de mooie Deense eilanden met de camper kunt verkennen.

10 unieke camperroutes

8. Met je camper langs Kroatische kust

Kroatië heeft kampeerders veel te bieden. In de zomermaanden ligt de temperatuur daar tussen de 25 en 30 graden, waardoor het zeer geschikt is voor een zonvakantie. Maar ook voor natuurliefhebbers is Kroatië ideaal. De natuur van het land is veelzijdig: een lange kustlijn, vele eilanden, maar ook watervallen, kliffen, rivieren, heuvels en gebergten.

9. Camperreis door Griekenland

Griekenland is perfect voor als je opzoek bent naar rust, natuur en cultuur. Deze rondreis door het vasteland brengt je langs de mooiste plekken van Griekenland.

10 unieke camperroutes

10. Roadtrip door Polen

Van hippe steden tot prachtige landschappen, met bergen, wilde dieren en kleine dorpjes. Polen heeft het allemaal! Ook zijn er vele historische bezienswaardigheden waar je meer over de geschiedenis van het land leert. Ideaal voor een roadtrip.

Nog meer camperroutes zien? Lees hier de beste tips van ons voor 2019.

Meteen een camper boeken voor jouw roadtrip?

Bekijk al onze campers en caravans

 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>