De top 10 vakantiefoto’s van 2017

Wist jij al dat Camptoo een pagina heeft waar je alle foto’s en tips vindt die Camptoo’ers delen op social media? Dit zijn de top 10 vakantiefoto’s van 2017 die op deze pagina zijn gedeeld!

1 – Harm in Spanje met het gezin!

vakantiefoto's van 2017

Harm ging er een paar maanden met het hele gezin op uit. Hier zit hij langs de kust in Spanje te genieten van een home-made maaltijd, heerlijk toch? Zijn surfboard toverde hij om tot tafel en sindsdien heeft hij het opklaptafeltje ook niet meer gebruikt. “One step closer to minimalisme”, zegt Harm erbij.

2 – Els en Wout in Noorwegen

vakantiefoto's van 2017

Deze prachtige foto kregen wij per mail opgestuurd van Els en Wout die door Noorwegen zijn getrokken. Dit prachtig plekje vind je ergens tussen Bergen en Vossenvangen, de ideale spot voor een lunchpauze.

3 – Brenda in de Alpen

vakantiefoto's van 2017

Wauw, Brenda heeft wel een hele gedurfde foto gemaakt! Dit was tijdens haar bezoek aan de prachtige Alpen waar ze uren heeft gewandeld.

4 – Sander in Duitsland

vakantiefoto's van 2017

Geloof het of niet, deze foto van een prachtig wit strand is in Duitsland gemaakt! Om precies te zijn, is dit in Sellin.

5 – Zoë in Ibiza

vakantiefoto's van 2017

Zoë koos voor een fly and drive vakantie en huurde een leuke camperbus die ze in Ibiza kon ophalen. Deze foto is gemaakt op een hippie camping waar een ontspannen sfeer hing.

6 – Fietsen langs de Dolomieten

vakantiefoto's van 2017

Wat een plaatje he? De prachtige bergen op de achtergrond zijn de Dolomieten. Hans nam zijn fiets mee op campervakantie en kon zo ook mooie fietstochten maken.

7 – Bergwegen in Oostenrijk

vakantiefoto's van 2017

Daar ging Edwin dan richting Oostenrijk. Ergens tussen de prachtige bergen in het Stubaital stopte hij voor een koffiepauze!

8 – Australië met de camper ontdekken

vakantiefoto's van 2017

Ook onze eigen Merijn, medewerker bij Camptoo, huurde een camper om Australië te ontdekken. Hier staat hij bovenaan Lower Glenelg National Park waar hij voor het eerst een kangoeroe zag! Hij sliep samen met twee reisgenoten op een onbemande camping midden in de natuur. ’s Nachts zaten ze bij het kampvuur en hoorden ze de koala’s schreeuwen en kwamen possums (buidelratten) bij het kampvuur kijken of ze nog wat te eten konden krijgen. Toen Merijn de volgende ochtend wakker werd en naar buiten keek, zag hij een enorme kangoeroe voor zijn deur staan!

9 – Zonnebloemen!

vakantiefoto's van 2017

Koos rijdt op deze foto door een prachtige zonnebloemenveld. We zijn helemaal verliefd op dit plaatje!

10 – Naar Zweden met het gezin

vakantiefoto's van 2017

Met het hele gezin een lange camperreis maken van drie weken? Jep, Fleur deed het! Samen met haar man en kinderen ging ze op pad in een gehuurde gezinscamper. Op deze foto staat de camper netjes in de schaduw geparkeerd voor een kleine tussenstop. Mooi uitzicht he?

Benieuwd naar alle foto’s die gedeeld zijn in 2017? Bekijk ze hier

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>