Camperroutes – Vliegen naar ultieme vrijheid!

Wil jij het maximale uit je vakantie halen en ook het gevoel van ultieme vrijheid ervaren zonder er ver voor te rijden? Kies dan voor een fly & drive vakantie! Camptoo heeft campers te huur in het buitenland die in de buurt liggen van avontuurlijke camperroutes. Wij hebben ze hieronder alvast voor je opgezocht:)

Frankrijk

De Toyota Landcruiser HZJ75 van Rene is volledig geprepareerd om de Auvergne in het hart van Frankrijk te ontdekken. De ijzersterke Landcruiser beschikt over een hoop gemakken zoals keuken met koelkast, campingdouche, GPS, cruise control en nog veel meer! De Auvergne is een prachtige bestemming voor avontuurlijke natuurliefhebber. De natuur in deze regio is een kunstwerk op zich, maar deze Franse streek heeft nog meer kunst in petto. We hebben een route uitgestippeld langs de meest bijzondere taferelen van de Auvergne, inclusief overnachtingstips.

camperroutes

Spanje

Michiel is voor een onbepaalde tijd weg om te surfen en in die tussentijd kun je zijn rijdende huis gebruiken voor een trip door Navarra. Een klein gebied in het noorden van Spanje met enorme natuurcontrasten. Je komt er namelijk prachtige bossen tegen, maar ook – geloof het of niet – een indrukwekkend woestijngebied: Bardenas Reales.

camperroutes

Portugal

De eigenaren van deze camper willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van het camperleven in de omgeving Algarve. Wij hebben alvast een route voor je uitgestippeld door Alentejo. Een gebied tussen Lissabon en Algarve dat net zo groot is als Nederland. Hier kom je kleurrijke velden, charmante dorpjes en idyllische strandjes tegen. Voor vertrek zal de camperbus compleet voor je gemak worden ingericht!

Camperroutes

Italië

Er liggen een aantal mooie meren in Lombardije, een regio in Noord-Italië. Aan de kust kun je deze mooie vintage camper huren om door het noorden van Italië te reizen. Een eenvoudige camper, maar wel met alles dat je nodig hebt. 

Australië

Walvissen spotten, de mooiste stranden ter wereld bezoeken, genieten van sensationele duikervaringen en je ogen uitkijken bij de waanzinnige Whitsunday eilanden. De camper van Jon staat klaar in Greenslopes om je te leiden door de hoogtepunten van Queensland. Queensland is een zonnige staat in Noord-Australië. Deze reis kun je het beste maken tussen april en mei, dan kun je genieten van de zon, met relatief weinig regenval.

camperroutes

Of ben je gewoon op zoek naar een camper in Nederland of een ander land? Bekijk dan hieronder al onze campers en caravans.

Bekijk al onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>