De luxepaarden van de camperplaats

Campers met de laatste technologische hoogstandjes, wie wordt daar niet warm van? Met deze drie modellen - een Hymer, Siesta en Summit - rijd je comfortabel de toekomst in.

Luxe integraal camper – Hymer

Deze hymer heeft een binnen- en buitenwand van aluminium. Aluminium aan de binnenkant van de wanden zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. De uitstekende isolatie van het SLC-chassis (super-lichtgewichtchassis) garandeert dat alle vakken en tanks (zelfs bij extreme temperaturen) tegen vorst of hitte beschermd worden. De dubbele bodem verbergt zowel het verwarmingssysteem als de vers- en afvalwatertank. Bovendien zorgt het diepe zwaartepunt voor een hoge rijstabiliteit. Dat garandeert zelfs op slechte wegen een goed rijgedrag.

De garage achterin heeft veel laadruimte en is nu de grootste in zijn klasse (laadhoogte tot 1,23 m). Voorzijde, dak en achterzijde zijn van GFK en de camper beschikt over HYMER led-koplampen en hybride achterlichten.

Deze luxe camper kost zo’n €112.140,-
TrendsTrends

Ruime familie Alkoof

De Siesta de luxe biedt veel plaats en grote bergruimtes. Daarnaast heeft deze camper een sterk polyester dak. Het polyester dak is doormiddel van glasvezel versterkt en dempt geruis van regen en beschermt in vergelijking met een aluminium dak beter tegen hagelschade. Dat scheelt in de verzekeringspremie ;).

De camper beschikt over een thermobodem. Deze is voorzien van XPS isolatie, dit materiaal is ongevoelig voor vocht en rotvrij. Ook beschikt de camper over vloerverwarming die beschermt tegen vorst. Deze vorst heeft ook geen kans bij de afvalwatertank, omdat deze onder de vloer gemonteerd in een verwarmde geïsoleerde box.

Als kers op de taart beschikt deze camper over het Hobby CI-BUS boordmanagement met TFT bedieningspaneel… Een hele mond vol, maar het is simpelweg een boordsysteem dat alle apparaten en functies in het netwerk aan stuurt. Zo kan onder andere het niveau van de watertanks, lading en stroomafname op het display worden afgelezen. Ook de verwarming, airco en elektrische dakluiken kunnen centraal bediend worden. Het systeem kan geüpdate worden en is daardoor klaar voor de toekomst!

Vanaf €69.350 is deze camper van jou!

Buscamper van het jaar

De Summit 600 Plus is door de ANWB-vakjury reeds uitgeroepen als camper van het jaar 2018!

Vergeleken met andere buscampers, is deze voorzien van een zeer compleet interieur. Afgeronde vormen in het keukenblok en de tafel vergroten de bewegingsvrijheid. Het lage meubelwerk naast het keukenblok zorgen voor beter zicht. De toiletruimte verander je eenvoudig in een douchecabine dankzij een draaibare wand.

Daarnaast heeft deze buscamper dakisolatie, luxe vensters, een uitgebreide verwarming, sfeerverlichting, een groot bed en uitgebreide voorzieningen in de cabine zoals een tweede airbag, cruisecontrole en verstelbare stoelen. En dit alles voor een mooie prijs van € 54.900,-.

TrendTrend

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>