‘Reizen met de camper én een pasgeboren dochtertje’

Judith en Wouter zijn dol op reizen, vrijheid, de natuur én hun camper. Maar hoe combineer je dit allemaal met een dochtertje van 6 weken oud?

Judith en Wouter wonen en werken op een camping in Epe, samen met hun dochtertje Madee en dalmatiër Binq. Ze maakten altijd al graag reizen en de geboorte van hun dochtertje heeft hun daar niet in beperkt!

Gewoon de fles geven tijdens het rijden!

Judith en Wouter kochten hun eerste camper toen dochtertje Madee 6 weken oud was. En wat doe je zodat zij mee kan op vakantie? Een peuterbedje in de camper plaatsen natuurlijk! Ze vinden een camper onwijs ideaal als je een klein kindje hebt. ”Je kunt de fles geven tijdens het rijden, je kunt super makkelijk verschonen met een aankleedkussen op de tafel. Alles is bij de hand en je hoeft niet continu te stoppen. Het geeft een hoop vrijheid” 

Inmiddels is hun dochtertje al 3 jaar en zijn ze met de camper naar veel verschillende landen geweest. Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk kunnen ze van hun lijstje afvinken. En Madee? Zij vindt het nog steeds helemaal te gek in de camper!

reizen

Tijd voor een tweede camper!

Het reizen met een camper beviel Judith en Wouter zo goed dat ze dit jaar een tweede camper hebben aangeschaft. Met deze Rapido camper uit 1992 gaan ze hun volgende avonturen tegemoet! Deze hebben ze helemaal van top tot teen gerestyled. Voor Judith geen probleem, zij heeft namelijk een klein bedrijfje waarbij ze onder andere caravans pimpt. In Juni zijn ze er mee naar Zwitserland en Italië geweest en in september hebben ze een prachtige rondreis door Frankrijk en Spanje gemaakt. Het allermooiste van hun camperreis? De woestijn in Noord-Spanje!

reizen

Op reis met de camper is voor Judith en Wouter totale vrijheid, want ze hebben hun eigen ‘huisje’ mee. ”Het rijden is een beleving op zich en het is extra gezellig met elkaar onderweg. Ook hoef je niks op of af te bouwen. Je zet de handrem erop en draait de luifel uit!” 

Wil je ook op pad met een gezinscamper? Bekijk al onze campers en caravans voor meer dan 3 personen hier.

Verhuren

Wil jij net als Judith en Wouter ook andere mensen blij maken door jouw camper te verhuren?  Dan vertellen wij je daar graag meer over!

Meer informatie over verhuren@4x

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>