De reizende reporter: hoe ziet een Camptoo vakantie er uit?

Of je nou met je kinderen naar het TT-circuit in Assen gaat, meedoet aan een zwemelfstedentocht of op een leuke camping staat in Zeeland, veel Camptoo-ers weten de bijzondere plekjes in binnen- en buitenland wel te vinden! Ik ga de komende weken onze huurders opzoeken om te zien hoe reizigers een Camptoo-vakantie beleven. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier en zijn eigen verhaal.

In 2,5 week zal ik 13 Camptoo-ers bezoeken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en naar hun verhalen luisteren en die vastleggen. Van 12 tot 18 augustus ben ik Nederland, van Zeeland tot Friesland, waarna ik de grens zal oversteken en anderhalve week in Frankrijk zal rondreizen. Ik heb daarvoor zelf ook een camper gehuurd via Camptoo van Greta en Joost. Zelf zijn ze ook ervaren camperaars en weten daarom precies wat een buscamper nodig heeft. Ze hebben een kale bestelbus gekocht en deze zelf omgebouwd tot camper, helemaal met houten binnenkant en zelfvoorzienend! Bekijk alle foto’s van de camper hier. Een paar vragen aan de reporter Merijn:

Wat verwacht je van deze reis? 

Wij horen natuurlijk vaak wel hoe een vakantie is geweest en op sociale media zien we ook wel eens wat voorbijkomen met #camptoo of #volgjeeigenpad maar hoe een Camptoo vakantie er echt uit ziet dat zien we niet zo vaak. Ik hoop dat ik dat samen met onze huurders mooi in beeld kan brengen en zo ook aan iedereen kan laten zien hoe leuk een vakantie met de camper of caravan is.

Hoe ga je dat doen? 

Ik ga bij een aantal van onze huurders langs op de camping en ga ze die vraag stellen: hoe beleef jij je vakantie met een camper of caravan. Daarnaast wil ik ook nog een aantal bijzondere plekken bezoeken en bijzondere dingen doen om te kijken of dat leuke tips zijn om mee te geven aan onze huurders.

Waar kijk je het meest naar uit? 

Weer lekker in een busje wonen voor een korte tijd. Ik heb een prachtige camper gehuurd, zo’n binnenkant heb ik nog nooit gezien! Ik heb zelf ooit een volkswagen T2 gehad en veel mee gereisd en die vrijheid weer beleven, daar heb ik heel veel zin in.

 

Ben je ook nog op vakantie en vind je het leuk om je verhaal te vertellen en te delen met andere Camptoo-ers? Reageer dan onderaan op dit bericht en dan neem ik contact met je op!

 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>