Deze vakanties moet je in leven gedaan hebben met een camper

Zoveel plannen en zo weinig die werkelijkheid worden? We helpen je een beetje op weg door wat bucket list items op een rijtje te zetten. Een uitgestippelde route, kampeerplek of een camper voor de vakantie die je nog vaak zult navertellen.

Soca Vallei

Al eens in het prachtige Slovenië geweest? Deze vallei wordt het watersportwalhalla genoemd van Slovenië. Al die gave dingen die nog op je lijstje stonden kun je hier in een keer doen! Wildwaterraften, kayakken of canyoning, het kan hier allemaal in een schitterende omgeving.

Soca vallei

Logeren bij de boswachter

Oké niet letterlijk bij de boswachter thuis, maar het scheelt niet veel. Op schitterende plekken van Staatsbosbeheer midden in de natuur vind je de mooiste natuurkampeerterreinen, met de boswachter als gastheer! Ontsnap even helemaal en ga back to basic! Met een back to basic camper?

Een camper als geen andere

‘Daar wil ik ook nog wel eens keer mee op vakantie!’ Hoor je het jezelf zeggen als je een bijzondere camper langs ziet komen? En hoe vaak heb je het al gedaan? Een keer met een oude brandweerwagen, schoolbus, gepimpte caravan of Zebra Land Rover? Doe hier anders nog meer inspiratie op.

De reis van je leven: met een camper naar Marokko

Wanneer je oud en wijs bent zul je hier nog over vertellen aan je kleinkinderen! Het is niet de meest voor de hand liggende camperreis die je zult maken maar wel een van de meest onvergetelijke! René en zijn vrouw hebben de overtocht naar Marokko zelf ook al een keer gemaakt met hun Landcruiser die ze nu vanuit Zuid-Frankrijk verhuren. Zelf doen? Wij hebben een route voor je uitgestippeld.

Camperroute door Marokko

Kroatische kust

Wij blijven er groot fan van, en als we jullie verhalen mogen geloven, jullie ook! Meerdere Camptoo collega’s hebben deze camperreis gemaakt en kunnen hem alleen maar aanraden want deze reis heeft alles in zich. Zon, zee, cultuur en natuur. Wist je dat je ook in Kroatië je camper kunt huren?  

camperroute door Kroatië

Kamperen bij de (wijn)boer

Ben je een beetje klaar met de grote campings en wil je een wat persoonlijker beleving? Kampeer bij de boer! Een boerencamping bestaat er in veel verschillende vormen, van kleinschalige veldjes met weinig voorzieningen tot echte glampings! Vaak liggen ze op mooie plekken op het platteland. In Frankrijk en Groot-Brittannië kun je met een lidmaatschap zelfs gratis bij de boer staan. Neem een kijkje bij France Passion of Brit Stops

kamperen bij de boer

Duurzaam en elektrisch op vakantie

Vliegen wordt steeds meer een aanslag op ons geweten vanwege de CO2 uitstoot. Daarom kies je natuurlijk voor een camper. Voor een nog zuiverder geweten ga je natuurlijk met onze elektrische camper. Lekker pionieren in Oostenrijk of Oost-Nederland! Heerlijk stil door de binnenweggetjes glijden! 

elektrische camper

Winterkamperen

Rond kerst en oud en nieuw zitten veel campings gewoon vol hoor! Niks geen laagseizoen. En winterkamperen is niet alleen tijdens wintersport maar kan ook lekker in eigen land. Wakker worden, naar buiten kijken en de wondere witte wereld van de natuur bekijken? Zeker proberen als je het nog nooit gedaan hebt! De kou daar zet je je wel overheen!

camper verhuren in het laagseizoen

Noorderlicht spotten

‘Wanneer ga je dit nou eens doen? Het staat al zo lang op je lijstje!’ Ik weet niet of dit voor jou ook geldt maar ik kan dit wel tegen mezelf zeggen. Deze zomer doe ik het gewoon! Waar maak je het meeste kans? Kijk hier.

winterbestemmingen

Van noord naar zuid: de ultieme Groot-Brittannië roadtrip

Nog zoiets wat op je bucket list staat of in ieder geval moet staan: helemaal van noord naar zuid! Maar wanneer vind je er de tijd voor? Volgende zomer natuurlijk! En anders pak je gewoon een deel van de route. Wordt Millie je travelmaatje?

camperroute Engeland

Eindelijk mijn surfskills ontwikkelen

En volgend jaar ga ik leren surfen… Dat zeg ik ook al 4 jaar. Ik weet hoe dat gaat en dus zullen we het heel makkelijk maken. De 5 beste surfspots in Portugal hebben we al voor je uitgezocht en dan kun je bijvoorbeeld deze camper uit Lagos nemen. Let’s go!

Wil je de meeste keuze?

Wil jij profiteren van alle keuzes en nu al zeker zijn van een toffe vakantie in 2019? Klik dan op de button hieronder voor ons complete aanbod of kijk op onze blog voor nog meer inspiratie.

Bekijk al onze campers en caravans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>