De mooiste camperroutes van 2019

Het jaar zit er bijna op en dus is het hoog tijd voor de jaarlijkse terugblik op onze mooiste camperroutes van 2019.

Dit jaar hebben we heel wat mooie camperroutes met jullie gedeeld. We trokken langs reusachtige watervallen, door authentieke klein dorpjes en voorbij de meest indrukwekkende bergtoppen. Voor het gemak hebben wij een top 5 gemaakt van de mooiste camperroutes van 2019.

Italië – een culinaire camperroute

Tijdens deze culinaire camperroute trek je van Noord- naar Zuid-Italië en proef je de subtiele smaakverschillen per regio. Gaandeweg maak je kennis met de belangrijkste ingrediënten die de Italiaanse keuken typeren: passie en eenvoud. Lees verder..

amalfikust italië

Noorwegen – wildkamperen & de leukste steden

Het recht om rond te zwerven (allemansrecht) houdt in dat je -met wat uitzonderingen daargelaten- kunt overnachten waar je wil. Noorwegen is daarom het land van het wildkamperen. Wil jij je campertje op die ene prachtige heuvel parkeren? Of een duik nemen in dat adembenemende meer? Dan doe je dat toch gewoon! En de kids… die gaan gewoon mee! Lees verder…

Noorwegen kinderen

Het prachtige Slovenië – grotten, strand, Alpen en watersportwalhalla

Tijdens deze camperroute trek je door de meest prachtige landschappen van Europa. Met als eindbestemming Slovenië, het best bewaarde geheim van ons continent. Verrassend genoeg een heerlijk land voor een campervakantie! Lees verder…

Slovenië meer

Zwitserland – van prachtige bergtoppen tot wilde watervallen

Zwitserland ademt pure schoonheid. Enerzijds is dit te danken aan de (soms oneerlijke) keuzes van moeder natuur, en anderzijds aan de typische Zwitser, die met een ongelofelijke hoeveelheid respect voor de natuur zijn/haar trots onderhoudt. In deze camperroute nemen wij je mee naar de meest magische bestemmingen die dit landje te bieden heeft. Lees verder…

Grindelwald Zwitserland

Wildernisroute Zweden per camper – onontdekte wonderen in Scandinavië

De ‘Vildmarksvägen’, ofwel de wildernisroute, is een prachtige route door Jämtland en Lapland. Tijdens deze 360 kilometer lange tocht maak je kennis met alles wat Zweden maakt tot wat het is; van het Sami volk tot de indrukwekkende Zweedse zalmspecialiteiten. Lees verder…

northern lights

Geïnspireerd door onze mooiste camperroutes van 2019? Na het bepalen van de route zit er nog maar één ding op: een camper vinden die bij jou past. Camptoo heeft het grootste camper- en caravan aanbod van Nederland!

Bekijk onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

  1. HC Sijbesma says:

    Ik ben totaal onbekend met welke kosten het met zich mee brengt om een camper te bezitten, als het gaat over de camperverzekering en de wegenbelasting. Dat aspect wil ik graag meer over weten.

    • Ryan van der Zwet says:

      De wegenbelasting kunt u berekenen via deze pagina. Meer informatie over het verzekeren van uw camper vindt u hier. Wanneer u nog vragen heeft laat het dan gerust weten 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>