Meest avontuurlijke campers en caravans

Het kampeerleven in extreme omstandigheden is niet altijd een pretje. Tenzij je met één van deze voertuigen op pad bent.

Is een midweekje op de camping staan niks voor jou en vereisen jouw avontuurlijke plannen een voertuig met iets meer mobiliteit en kracht dan de gemiddelde camper of caravan? Geen nood. Zie hier onze meest avontuurlijke campers en caravans die gemaakt zijn voor elk type avontuur.

Een sterk staaltje

We beginnen met de unieke Sovjet camper die je kan huren in Georgië. Dit iconische voertuig is een echt werkpaard die aanvankelijk is ontworpen om tanks te begeleiden naar de frontlinie; het beestje kan dan ook echt elk terrein de baas zijn. Door de jaren zijn deze voertuigen ingezet als ambulances, schoolbussen en goederenbusjes… en nu dus ook als campers! De productie is nog altijd in volle gang. Je huurt dan ook een nieuwe editie! Zie hier de beschikbaarheid!

sovjet camper

Gepensioneerde rally service truck

We hebben hem al eens uitgelicht, maar als we het hebben over avontuurlijke voertuigen mag dit beestje niet ontbreken. Na 9 jaar dienst te hebben gedaan als service truck van de rally teams KTM en Orlen in o.a. Parijs-Dakar, is de truck in 2011 door een professioneel bedrijf omgebouwd tot een volledige zelfvoorzienende expeditie camper. Het resultaat? De misschien wel meest krachtige camper van ons hele aanbod. Bekijk hem hier!

expeditie camper

Veroverd elk avontuurlijk hart

Deze Land Rover staat bij het vliegveld in Faro, Portugal. Je kunt na jouw (niet zo’n dure) vlucht dus meteen instappen. De op maat gemaakt camper verleent zich perfect om off road te gaan zodat jij letterlijk buiten de gebaande paden kan treden. It’s gonna be a bumpy ride! Check de beschikbaarheid hier!

land rover 4x4

Een off-road… caravan??

Ja, je hoort het goed! Deze enige echte off road caravan is de enige in zijn soort die te huren is aan de Australische westkust. Wie heeft ooit gezegd dat caravans niet stoer kunnen zijn? Zie hier hoe en wat!

off road caravan

Zijn deze campers en caravans je nét even iets te avontuurlijk? Check ons volledige aanbod hieronder. Daar zit vast wel iets voor je bij!

Bekijk onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>