Top 10 camperplaatsen Zeeland

24 juli 2018 in Voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Ben je van plan om richting de Zeeuwse kust te rijden met je camper? Wij hebben voor jou 10 leuke campings in Zeeland op een rijtje gezet. Deze provincie is zeer populair onder de toeristen, met zijn kilometerslange stranden, gezellige dorpjes, lekker eten en Zeeuwse gastvrijheid voelt iedereen zich welkom in Zeeland! haven_Zeeland_Goboony_Blog

1. Boerderijcamping de Oude haven

Op de boerencamping in Zeeland in het dorpje Hengstdijk is het puur genieten. Gelegen aan een akkerbouwbedrijf vind je hier de lekkerste Zeeuwse lekkernijen.In de omgeving van de Oude haven valt er genoeg te beleven, breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Middelburg, Terneuzen of Hulst. Voor de kinderen is er ook veel te beleven, ga lekker zwemmen bij het putjesstrand of blijf op de camping waar ze kunnen spelen met de boerderijdieren.

2. Minicamping Boogaard

Sinds de nummer een hit van de Zeeuwse band Bløf, is Zoutelande het drukst bezochte plaatsje van Zeeland. Minicamping de Boogaard is de ideale camping in Zeeland om de mooie omgeving te gaan ontdekken. De eigenaren ontvangen hun gasten met een warm welkom waar in de ochtend een bakker langs komt met vers gebakken broodjes. Daarnaast biedt de camping ruime plaatsen en schone sanitaire voorzieningen. In Zoutelande is het genieten op camping Boogaard.

3. Akkerbouwbedrijf Familie de Feijter

De familie de Feijter wenst u van harte welkom op hun akkerbouwbedrijf in Zaamslag. Zij bieden zeven camperplaatsen op hun erf aan, waar je kan proeven van het dagelijkse leven op de akker. De camping is een prima uitvalsbasis om met de fiets Terneuzen te bezoeken. De camping biedt 16 ampère stroom, water aansluitingen, wifi en tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine. Zo kunt u in de avond, met frisse kleding, nog een terrasje pakken in het gezellige knusse centrum van Zaamslag.

4. Minicamping Zonnehoek 

Minicamping Zonnehoek is opgericht door de familie Vissers gelegen in Biggekerke. Deze ruime camperplaatsen in Zeeland liggen in een schitterend buitengebied. Vanaf het terrein kunt u de duinen en stranden al zien liggen. De camping biedt veel vermaak aan voor de kinderen, er lopen dieren rond, er is een recreatieruimte en een speeltuin. Voor verse broodjes en lekker vlees kunt u naar het naastgelegen dorp waar een bakker en slager te vinden zijn. Vraag bovendien bij de eigenaren naar de Zeelandpas hiermee krijg je kortingen op vele activiteiten en uitjes in de omgeving.

5. Strandpark De Zeeuwse Kust 

Geniet met het hele gezin op Strandpark de Zeeuwse Kust in Renesse. De camping is slechts 150 meter verwijderd van het strand. Het park biedt ruime verharde plaatsen met genoeg vertier voor de kinderen, zo loopt er een animatieteam rond, is er een zwembad en zijn er genoeg speelmogelijkheden. Voor campers beschikt het park over een uniek concept: het Camper Clean apparaat, waarmee je eenvoudig, snel en schoon je toiletcassette kunt reinigen.

6. Camping Perkpolder 

Wil je even helemaal tot rust komen? Dan is camping Perkpolder in Walsoorden de ideale plek om je camper neer te stallen. Met een mooie kruidentuin, een heerlijke kop koffie en een prachtig uitzicht kun je hier helemaal ontspannen. Deze camping in Zeeland heeft 20 camperplaatsen, verdeeld over 3 velden. Regelmatig wordt er in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd zoals liveoptredens of een boottocht naar de zandplaten op de Westerschelde. Daarnaast is er op loopafstand een zandstrand waar je heerlijk kan zwemmen.

7. Camping Wulpen

Tussen de kronkelende dijkjes van het Zeeuws-Vlaamse polderland, ligt Camping Wulpen in het plaatsje Cadzand. Met zes camperplaatsen, een bloeiende boomgaard en sfeervolle velden kun je hier genieten van het mooie natuurgebied. Kom tot rust op het Cadzand-Bad, een mooi strand waar je kan zwemmen en relaxen. Zin om er op uit te gaan? De omgeving van Cadzand heeft voor ieder wat wils, van wandel en fietstochten tot leuke musea en pretparken.

8. Minicamping Hoekvliet

Minicamping Hoekvliet is gelegen tussen Veere en Gapinge in het noordoosten van Walcheren. De camping beschikt over een luxe sanitairgebouw met wasmachine en wasdroger. De camperplaatsen zijn ruim met ieder een eigen watertappunt, riolering en elektra aansluiting. Verschillende wandelroutes vanaf de camping brengen je naar het historische stadje Veere, waar prachtige monumentale gebouwen en vele winkeltjes te vinden zijn. Op 5 kilometer afstand ligt het ruime strand in de Vrouwenpolder, waar je heerlijk kan uitwaaien aan zee.

9. De Plantage 

De vriendelijke eigenaren heten iedereen met een camper van harte welkom op De Plantage. Deze camperplaats in Zeeland ligt in het plaatsje Kruiningen. Met 15 camperplaatsen en enkele onverharde plaatsen in de boomgaard, is er genoeg ruimte op dit prachtig erf. Beleef hier het echte Zeeuwse landleven, fiets door de polder, proef de echte mosselen in Yerseke, of ga lekker winkelen in Goes. In de landwinkel op de plantage vindt je de heerlijkste streekproducten van Hollandse bodem.

10. Camping Kloet

In de stad Zierikzee, ligt tegen de stadsgrachten camping Kloet. Deze camping is omgeven door groene weides. Vanaf je camperplaats heb je een mooi uitzicht op de historische stadsmuur, masten van de boten en de molen. Met 2 hectare aan gras bied de camping ruime plaatsen met water en elektriciteit. Via de stenen brug loop je zo het oude centrum in met knusse terrasjes, de museumhaven en schilderachtige gebouwen.

Wil jij ook het mooie Zeeland ontdekken? Boek dan snel een camper! #LETSGOBOONY