De beste camper van 2020

Op zoek naar een goede camper om te kopen of huren? Dit zijn de beste campers van 2020.

Het kopen of huren van een camper kan een lastige opgave zijn. Er is een enorme diversiteit aan campers in dit kleine landje. Elke camper heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Vraag jij je af ‘welke camper past bij mij?’ of ‘welke camper is de beste?’ Lees dan verder…

De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) biedt camperfabrikanten een podium om hun gloednieuwe campers te introduceren. Elk jaar krijgen de fabrikanten de kans om er met de titel ‘Kampeerauto van het jaar’ van door te gaan. Deze titel wordt drie keer uitgereikt in de categorieën buscamper, integraal en half integraal. Wij lichten kort de winnaars per categorie uit; misschien zit jouw droomcamper hier wel tussen!

Kampeervoertuig 2020

De Dreamer buscamper

De verkozen winnaar in de categorie buscamper is de Dreamer Living Van. Achterin is een lounge gecreëerd, die men makkelijk en vlug kan omvormen tot bed met een handig bedbodemsysteem. Verder telt de luxe bus 5 eetplaatsen, een aparte douche en een afscheiding tussen het dag- en nachtgedeelte. Een prachtige en vooral ruime camper, zeker voor in zijn categorie. Vind hier meer (technische) informatie over de Dreamer Living Van.

Dreamer Living Van

Foto eigendom van Dreamer

Foto eigendom van Dreamer

Half integraal

De Carado T338 valt op met haar moderne en lichte interieur. Met het panoramaraam kun je ’s avonds warm sterrenkijken. De uitdrukking ‘leven als een god in Frankrijk’ is wel van toepassing in dit koninklijke stulpje. Wij weten nog wel een paar leuke campings in Zuid-Frankrijk!

Carado T388

Deze reus van een camper heeft een slimme indeling waardoor je met z’n vieren wel erg comfortabel zit. De camper beschikt over 2 eenpersoonsbedden die je gemakkelijk omtovert tot 1 tweepersoonsbed. Daarnaast heeft de camper nog een tweepersoons hefbed. Zie de plattegrond hieronder of vind hier meer informatie over de camper.

Foto eigendom van Carado

Integraal

De winnaar in de laatste categorie is de Caracore 700 MEG van Weinsberg. Deze 7 meter-lange integrale camper is bijzonder ruim en prachtig afgewerkt. Je zou er eigenlijk eens zelf doorheen moeten lopen. Oh wacht, dat kan ook! Check hier de 3D tour.

Weinsberg Caracore 700 MEG

En de winnaar is…

Er kan er maar één de beste zijn. En die ene camper, die voldoet aan al jouw wensen en ook nog eens past binnen het financiële plaatje is… *trommelgeroffel*… voor elk persoon anders. Met andere woorden, zoiets als een beste camper bestaat eigenlijk niet. JOUW ideale camper, die bestaat wel degelijk. Heb je hulp nodig bij de zoektocht naar een camper die bij jou past? In deze blog lichten wij alle verschillende soorten campers uit en hebben wij de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Mocht je een camper willen huren, ons volledige aanbod vind je via de knop hieronder; vergeet niet te filteren!

Bekijk onze campers en caravans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>