Een belangrijke mededeling aan onze kampeerliefhebbers: Wat doet Camptoo?

Bij Camptoo houden we van de vrijheid van een campervakantie. Onze oprichters Joep, Martijn en Roel zijn Camptoo gestart, omdat ze zelf geen camper konden boeken in de zomer van 2014, terwijl er zoveel campers stil stonden op opritten in de buurt. Ons doel is dat mensen zorgeloos op vakantie kunnen en het plezier van het reizen met een camper of caravan in de vrije natuur ervaren. Daarnaast helpt Camptoo eigenaren om geld aan hun bezit over te houden in plaats van dat het geld kost. Het welzijn van onze gebruikers staat hierin voorop, zodat we samen meer kunnen halen uit alle campers die er zijn. 

Om een gezonde en vertrouwde community mogelijk te maken, ondersteunen we mensen aan beide zijden van de markt, waaronder met het bieden van reisinspiratie, het mogelijk maken van het schrijven van recensies, het verstrekken van o.a. het eigen risico-verlagingsproduct en flexibel boeken, het afhandelen van betalingen en het controleren van de identiteit en het rijbewijs van de huurder. Daarnaast staat ons Customer Happiness-team dagelijks voor onze gebruikers klaar om te ondersteunen bij het boeken van het meest geschikte voertuig, tijdens de reis en daarna. Eigenaren kunnen hun camper of caravan verhuren op het moment dat ze deze zelf niet gebruiken en bouwen op een geschikte verzekering en automatische financiële afhandeling.

Wij hebben in de afgelopen jaren vele duizenden reizen mogelijk kunnen maken en veel ervaring opgedaan in het op de juiste manier ondersteunen van onze gebruikers in vele diverse omstandigheden. Wij werken elke dag met ons team, bestaand uit o.a. ontwikkelaars, online service specialisten, community managers en de klantenservice, aan een betere service en kwaliteit van ons platform.

Ook in het geval van COVID-19 hebben we geluisterd naar de behoeftes van onze gebruikers. We hebben een aantal flexibele boekingsopties opgesteld, annuleringsvoorwaarden versoepeld en omboekingen naar latere tijdstippen mogelijk gemaakt. Ook bieden we extra educatie met betrekking tot het schoon overdragen van het voertuig en tips voor na de reis.

Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie eind januari de uitbraak van het coronavirus tot een internationale noodsituatie verklaarde, houdt Camptoo het laatste nieuws goed in de gaten, om de communicatie naar onze verhuurders en huurders zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze uitbraak treft niet alleen ons als bedrijf, maar ook verhuurders die vertrouwen op hun Camptoo-inkomen, en huurders wier reisplannen worden verstoord. We doen er alles aan om beide partijen eerlijk te ondersteunen.

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus, waar reisbeperkingen zijn ingesteld door gezondheidsautoriteiten, proberen wij zo goed mogelijk mee te denken in de opties die verhuurder of huurder hebben. Omdat reizen mogelijk wordt gemaakt door onze verhuurders, is het voor ons moeilijk om te zien dat iemand binnen onze community emotionele spanning of financieel verlies lijdt. We weten dat veel van onze verhuurders meedenken in oplossingen en stellen het zeer op prijs dat iedereen ongelofelijk flexibel is. In bepaalde situaties, waarin flexibiliteit geen mogelijkheid is voor een verhuurder, hopen we dat huurders zullen begrijpen dat veel verhuurders afhankelijk zijn van het inkomen dat zij ontvangen door het verhuren van hun camper of caravan.

Heeft een huurder een camper of caravan op korte termijn gereserveerd en voelt hij/zich zich niet veilig om op vakantie te gaan? Dan heeft de huurder de mogelijkheid de reservering te annuleren, waarbij Camptoo de servicekosten omzet in reistegoed voor de volgende boeking. Mocht je overwegen om op de korte termijn op reis te gaan, dan is het advies op dit moment in Nederland te blijven en van tevoren contact op te nemen met de camping/camperplaats of ze geopend zijn.

We houden het nieuws goed in de gaten en op deze pagina houden we informatie up-to-date over reizen via Camptoo.

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>