Waarom zou je nu je camper verhuren?

Campers staan gemiddeld 49 weken per jaar stil en dat vinden wij zonde! Zeker dit jaar ontdekt iedereen hoe fijn het camperen is en daardoor hebben verhuurbedrijven voor de zomer al snel een tekort aan campers. Lees hier hoe jij de volledige controle houdt, en geld kunt verdienen met je camper.

Waarom nu verhuren?

Campers waren nog nooit zo populair! Vanwege de uitbraak van het coronavirus zien veel mensen hun vakantieplannen in het buitenland in rook opgaan en gaan ze op zoek naar een alternatief. Een alternatief waarbij ze de vrijheid hebben om hun plannen op het laatste moment te wijzigen en waarbij ze niet de drukte op hoeven te zoeken. Daarbij is het gebruik van eigen sanitaire voorzieningen nóg een pluspunt. Wij zien dat terug in de cijfers: we hebben nu al vier keer zoveel boekingen als dezelfde tijd vorig jaar! 

Tekort aan voertuigen

Een paar miljoen (vlieg)vakanties gaan dit jaar niet door en die vakantiegangers vinden in campers, caravans en vakantiehuizen een alternatief. Reizigers kijken nu massaal naar de mogelijkheden in eigen land en ontdekken dat daar ook genoeg te doen is. Tel daarbij op de mensen die al met een camper of caravan op vakantie zouden gaan, dan zitten we aan een flink tekort aan verhuurcampers, zeker in de zomer! Daarnaast voorspellen we dat het seizoen ook langer door zal lopen doordat vakanties van het begin van 2020 worden verplaatst naar het einde van 2020.   

Sanitair op de camping of zelfvoorzienend?

Tot 1 juli moet iedere kampeerder uitgerust zijn met eigen sanitair. Vanaf 1 juli mag het sanitair op de kampeerterreinen weer open en kunnen ook kampeerders zonder eigen sanitair weer naar de camping. Wel merken we dat mensen het nog steeds een prettig idee vinden om zelfvoorzienend te zijn. Ook als je camper of caravan niet deze faciliteiten heeft, kun je ‘m wel zelfvoorzienend maken! 

Er zijn verschillende soorten chemische toiletten die je los mee kunt nemen naar de camping, waarvan de meest bekende de PortaPotti is. Tussen de 50 en 120 euro heb je al een toilet voor op de camping. Vul dit aan met een zonnedouche in een zak en je hebt je badkamer compleet! Voor je privacy zijn de multipurpose douche-, toilet- of omkleedtentjes een echte uitkomst. Zo ben je gemakkelijk alsnog zelfvoorzienend en dus nog vrijer! 

Hoe werkt het verhuren?

Je vult op onze website de gegevens in van je voertuig, maakt foto’s en maakt een beschrijving van je camper of caravan. Je bepaalt zelf wanneer en aan wie je verhuurt, wat de ophaaltijden zijn en de prijs van de verhuur per nacht, daar doen wij onze commissie bovenop. Jij betaalt zelf dus helemaal niks. Wij kunnen je vervolgens adviseren bij het afsluiten van een goede verhuurverzekering op basis van jouw voertuig. Is je advertentie compleet? Dan kun je aanvragen ontvangen van mogelijke huurders. Je gaat met hen in gesprek over hun vakantieplannen en jij bepaalt of ze de camper of caravan kunnen huren. Zij halen vervolgens de camper op bij jou thuis en kun je alles uitleggen over hoe de camper of caravan werkt.

Ben je benieuwd? Klik op onderstaande button om vrijblijvend een advertentie aan te maken. 

Start met je advertentie

 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>