Van bus tot camper, wat kost dat eigenlijk?

Gefeliciteerd met de aankoop van jouw bus, bestelbus of brandweerwagen. De komende maanden ben jij druk bezig met ontwerpen, strippen, schuren, veilen, lakken, zagen, frezen, boren en bedraden. Maar behalve bloed, zweet en tranen kost het ombouwen van een bus tot camper ook vooral centen.

En daarbij geldt: hoe eenvoudiger de camper, hoe lager het kostenplaatje van het ombouwen van je camper, en natuurlijk andersom: hoe complexer de inrichting, hoe groter de uitgaven. Kijk daarom vooral eerst goed naar je budget, maar ook naar je behoeften. Wil jij zelfvoorzienend zijn en maandenlang de wereld overtrekken, door zowel koude als warme gebieden, dan moet je andere keuzes maken dan wanneer je er alleen op uit gaat in de zomermaanden.

kosten ombouwen camper

Met een budget van een paar duizend euro (exclusief voertuig dus) kom je al een heel eind, wordt jouw camper een meesterwerk, dan is het verstandig nog even door te sparen. Om je een idee te geven van wat er allemaal in een camper past en wat het kost, een overzicht:

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>