Dimitri over de verhuur van zijn snelle slakken

Een bijzondere reis naar Scandinavië met een camper van Camptoo was voor verhuurder Dimitri vorig jaar de wake up call dat het hoog tijd werd om een eigen camper aan te schaffen. Ondertussen heeft hij al vele succesvolle verhuurperiodes achter de rug en is er een tweede camper bijgekomen! Wij waren benieuwd hoe het verhuren bevalt en zijn bij hem langs gegaan.

Daar sta je dan in de zomer met 2 campers en nul verhuur

Ondanks de moeilijke omstandigheden van dit jaar heeft Dimitri alsnog een erg succesvol seizoen gehad. “Ineens was alles afgezegd voor de zomer… Daar stond ik dan met twee campers en nul mensen die er naar keken en nul verhuur. Nou, toen heb ik alle steun gekregen vanuit Camptoo om mijn advertentie en foto’s een beetje te veranderen. Er zijn meerdere dagen geweest dat ik heb zitten bellen en dan merk je echt dat er iemand met je meekijkt en je wilt helpen. En het volgende moment was de kalender weer helemaal vol.”

Waarom een camper verhuren?

Het camperavontuur begon voor Dimitri en zijn familie op een minder positieve noot. Ze woonden al jaren in Portugal, maar toen zijn moeder ziek werd zijn ze terug verhuisd naar Nederland en hier gebleven. Hier wilden ze ook graag vakantie vieren, maar de broer van Dimitri is invalide en mag niet met het vliegtuig. “Dus toen hebben we besloten een camper te huren via Camptoo en zijn we naar Denemarken en Zweden gegaan. Ja dat beviel hartstikke goed! En toen dacht ik, nou moet ik een eigen camper kopen. ” Om de camper te bekostigen besloten ze hem ook aan te bieden voor verhuur. En zo is het balletje gaan rollen.

Verhuur van camper

Een camper of een snelle slak?

“Je hebt gewoon echt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Mijn broer die in 27 jaar nog nooit buiten Nederland was geweest heeft binnen anderhalf jaar tijd tien landen bezocht! Je hebt alles bij je, je zit nergens aan vast en je bent heel flexibel, wat vooral nu met corona heel fijn is. Je bent met een camper net een slak… Een snelle slak,” vertelt Dimitri.  Ondertussen heeft hij 2 campers in zijn bezit en zit zelfs te denken om mede met de opbrengsten van afgelopen seizoen nog een derde aan de vloot toe te voegen. “Via Camptoo gaat het gewoon heel goed en wat ik ook erg leuk vind is dat je echt allerlei soorten mensen leert kennen en die mensen zijn ook hartstikke blij. Je krijgt continu leuke foto’s en verhalen.” Wanneer gevraagd wordt naar zijn favoriete verhuurervaring hoeft Dimitri niet lang na te denken. “Ik heb een huurder gehad waarmee de klik er meteen was en die meneer heeft zijn vakantie aangepast zodat wij zelf met de camper naar Sardinië konden gaan. Ik heb hem een korting op de prijs gegeven en hij heeft vervolgens allerlei kleine onderhoudsdingen aan de camper verbeterd en een lijst gestuurd van wat nog meer beter kon qua onderhoud aan de camper. De feedback die we elkaar gaven was perfect en nu wilt hij zelf met zijn volgende reis naar Sardinië!”

verhuur van camper

Alle plekken zijn dichtbij!

Dat je ook dicht bij huis nieuwe plekken plekken kan ontdekken blijkt toen we in een van zijn campers een tour rondom Volendam kregen. Rijdend langs de dijk zagen we een plek waar we echt even moesten stoppen. Hier werden we beloond met een prachtig uitzicht over het water en op het nabij liggende stadje Monnickendam!

Dimitri raadt het zeker aan om in Nederland een camper te hebben. “Als je het goed bekijkt is het alleen maar logisch in Nederland dat je zo’n camper hebt of gebruikt want je bent dicht bij Frankrijk, Scandinavië, Duitsland en nog veel meer landen!” Ben jij het met hem eens en zit je ook na te denken om een camper aan te schaffen of had je dit allang zelf bedacht en heb je er al een? Bekijk dan met de knop hieronder wat jij kan bijverdienen door hem te verhuren.   

Bereken hoeveel je kunt verdienen met verhuren

 

 

Anderen bekeken ook

  1. Paul Veltman says:

    Hi Allen, Verhuurder Dimitri vergeet dat zijn flexibele opstelling en service gerichtheid een grote glimlach produceren op het gezicht bij de huurder. Een goed schoongemaakte en kwalitatief goede camper doet huurders terug komen om een tweede of zelfs derde camper trip te maken.
    Een huurder met fijne ervaring bij Dimitri.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>