De mooiste camperroutes van 2020

Het is voor iedereen een roerig jaar geweest vol verassingen. En hoewel we nu met z'n allen binnen onze eigen muren genieten van lekkere geurkaarsjes en warme chocomel, blikken we graag terug op de mooiste camperroutes van 2020 en dromen we alvast fijn weg over de reizen van het komende jaar.

Hier aan de kust, de Zeeuwse kust…

…heb je de mooiste stranden, de lekkerste culinaire hoogstandjes en overal een prachtig uitzicht. Een trip naar de zuidelijke eilanden van Nederland mag niet ontbreken op onze lijst van de mooiste camperroutes van 2020. Geniet van de zilte zeelucht en fiets over de meest indrukwekkende Deltawerken van ons land of bezoek een van de vele ansichtwaardige dorpjes! Ook kun je in Zeeland een van de Nederlandse Big Five spotten, benieuwd welke? Voor het antwoord en meer tips lees je hier onze blog over de Zeeuwse camperroadtrip.

Onze favoriete buren: België

Dit jaar hebben we nog heerlijk kunnen genieten van onze zuiderburen. Lekker wandelen of fietsen langs de rivieren en door de weilanden en bossen van de Maasvallei of je kennis vergroten over de significante rol van Belgie in de wereldgeschiedenis. Daarnaast hebben we ook nog een paar verborgen pareltjes in de Ardennen die wat minder bekend zijn. Bekijk hier de beste plekjes van België.

Het mooiste van Frankrijk

Niet te ver van Nederland en toch een van de mooiste stukjes Frankrijk. Deze camperroute door Frankrijk neemt je mee naar Bretagne en Normandië. Onderweg zie je de mooiste kustlijnen waar de littekens van de oorlog nog te zien zijn door de vele bunkers die je tegen komt. Bezoek de prachtige straten van Rouen en neem op de volgende stop een plaatje van het bijzondere kasteel in het water.

Zuid- Duitsland: Idyllische dorpjes, natuur en avontuur

Zuid-Duitsland verdient haar plek fair and square als een van de mooiste camperroutes van 2020. Op slechts 4 uur rijden kom je al aan bij de eerste stop van deze route, het geschiedenisrijke stadje Cochem. Bezoek het oudste wijngebied van Duitsland en rij door naar de imposante watervallen van het dorpje Triberg. Voor de avonturiers onder ons is er ook genoeg te beleven onderweg! Lees hier onze blog over Zuid-Duitsland om erachter te komen hoe jij je adrenaline levels daar een goede boost kan geven.

Camperroute Zuid-Duitsland

Camperroute Zuid-Duitsland

Costa do sol!

Eindeloze surfstranden en ongerepte natuur. Met deze camperroute langs de Portugese kust kijk je onderweg je ogen uit! Bezoek een van de prachtige nationale parken of bezoek de enige plek op aarde waar ooievaars zich nestelen in kliffen. Ook kun je hier echt off the beaten track! Op veel plekken wordt wildkamperen namelijk toegestaan of gedoogd. De cultuursnuivers onder ons zijn met deze mooie camperroute ook op de juiste plek, zo zijn er onderweg ook meerdere kastelen die zeker een bezoekje waard zijn.

Sagres

Camper of caravan huren?

Met de knop hieronder kun je op onze website ons aanbod van campers en caravans bekijken.

Bekijk onze campers en caravans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>