Reisgids camper: tips voor vakantie in België

Een van de positieve kanten van deze crisis is wel de herwaardering van plekken in de buurt. We hoeven niet naar het verste puntje van de aarde om een geweldige vakantie te hebben. Zeker met de vrijheid van een Mobilhome ontdek je makkelijk de mooiste bestemmingen in en om eigen land. Hier onze tips voor België.

Nummer 1 onder natuurliefhebbers

Het is geen groot bewaard geheim, maar de Ardennen staat al jaren op nummer 1 voor natuurliefhebbers in België én bezoekers uit omringende landen. In onze route hebben we een aantal van de highlights uitgelicht met leuke campings in de buurt. Jij hoeft alleen nog maar te rijden! Bekijk de route hier.

Geen zin in rondreizen?

Als je op deze camping staat, hoef je helemaal niet rond te trekken. In de buurt is genoeg te doen én je hebt vanaf de camping een schitterend panorama-uitzicht. De camping beschikt ook over camperplekken en je kunt genoeg activiteiten ondernemen vanaf de camping zoals wandeltochten met een thema (bier, foto of geocaching), mountainbiken of quadrijden. Bekijk de camping hier.

camping Ardennen

Van de gebaande paden

Deze tips hebben we recent met je gedeeld, maar ze zijn nog steeds de moeite waard. Met deze route zoek je iets meer de plekken op die niet bovenaan alle lijstjes staan, maar nog steeds een geweldige vakantie opleveren. Je komt door de prachtige Maasvallei, maakt een hele bijzondere fietstocht en neemt de tijd voor een stukje geschiedenis. Bekijk de route hier.

Laat je inspireren

Als je vrienden uit Sri Lanka over komen, wat ga je dan laten zien in België? Yvonne vertelde ons haar verhaal en heeft ook een mooi plekje gevonden in Antwerpen voor de camper! Laat je inspireren door haar reis! Lees het verhaal hier.

doen wat je wil

Nog geen camper voor de paasvakantie, de lange weekenden of een ander moment? Bekijk hieronder ons aanbod in België.

Bekijk onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>