Camperreis door Nederland voor het hele gezin!

De juiste campings vinden is misschien wel de belangrijkste factor voor een geslaagde vakantie. We hebben gekeken naar de meest kindvriendelijke campings in Nederland waar in de omgeving genoeg te doen is voor jong en oud. Deze camperreis door Nederland is vermakelijk voor het hele gezin!

camperreis door nerderland

Bestemming 1:Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is genomineerd voor beste camping van 2021, en werd eerder al verkozen tot leukste kindercamping. Beerze Bulten ligt middenin het Overijsselse Vechtdal, een prachtig en veelzijdig natuurgebied. De camping staat garant voor dagenlang speelplezier! Kinderen kunnen zich vermaken onder andere vermaken in een geweldig grote speeltuin van ruim 10.000 vierkante meter met water en zand. In de buurt kun je mooie fiets- en wandeltochten maken. Samen met de kinderen is het leuk om het Beerze Rangers Avonturenpad te lopen, door de bossen van Beerze. Kortom, de camping heeft enorm veel te bieden. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website van camping Beerze Bulten.

Bestemming 2: Camping De Pampel

Midden op de Veluwe ligt camping De Pampel, een plek waar je tot rust kan komen én waar je genoeg kan doen. Daarnaast is er op de camping zelf ook genoeg te doen. Er zijn uitgebreide spel en sport mogelijkheden voor kinderen om lekker buiten te spelen. Kortom, een camping met een familievriendelijke vibe! Maar, op zo’n mooie plek is het natuurlijk zonde om niet de camping af te gaan. Fiets of wandel lekker door de prachtige Veluwe. Extra inspiratie voor leuke dingen op de Veluwe vind je hier. Mocht het weer kunnen dan zijn ook er ook genoeg attracties in de buurt zoals de Apenheul, Koningin Julianatoren, Burgers’ Zoo, Dolfinarium en Paleis ’t Loo. camperreis door nederland

Bestemming 3: Camping Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is de ideale camping voor echte dierenvrienden. Op de kinderboerderij kun je kijken bij de hangbuikzwijnen, alpaca’s, pony’s, geitjes en konijnen. Als je iets actiever bezig wilt zijn kun je in de buurt fietsen, wandelen, paardrijden of in de outdoor speeltuinen spelen. Ook kun je speurtochten doen of knutselpakketjes afhalen. Een leuke manier om met de kinderen de binnenstad van Den Bosch te ontdekken is met bootje om onder historische huizen en bruggen door te varen.

Bestemming 4: Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde is een geschikte plek voor een strandvakantie in Nederland. De camping ligt op loopafstand van één van de mooiste stranden van Zeeland. Maar vergeet het prachtige Zeeuwse Landschap niet zoals de Staats Spaanse linies en de Zwarte polder direct aan de camping. Voor kinderen is de camping echt een paradijs! Tijdens het hoogseizoen en in de meivakantie hebben ze een speciaal tienerprogramma. Voor de kinderen van 2 tot 8 jaar is er het Aartje Twinkel Team met leuke activiteiten op het programma. Nog meer leuke dingen ontdekken in Zeeland? Lees hier onze blog over een camperreis door Zeeland..

Geschikte gezinscamper

Nog op zoek naar de geschikte gezinscamper? Via Camptoo huur je een camper of caravan direct van de eigenaar. Bekijk alle gezinscampers    

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>