Uit eten in de camper: camper dining is in!

Yes, de terrassen mogen weer open! Dineren in een restaurant lijkt er nog niet in te zitten, maar ook daar heeft de Nederlandse horeca een oplossing op gevonden: camper-dining!

De camper parkeren bij een restaurant, of toch liever catering op de camperplaats of camping? Camper-dining is populair in de Nederlandse horeca. Wij zochten vijf locaties uit waar je vanuit je camper kunt dineren!

De Norgerberg

Op het randje van Groningen, Friesland en Drenthe vind je camping de Norgerberg. Hier wandel je door de oerbossen en ontdek je uitgestrekte heidevelden. Aan het einde van de dag kies je voor een 3- of 4-gangen diner bij de camper. Ga je liever voor een volledig verzorgde lunch in de camper, of kies je voor een high tea? Ook dat is geen probleem!

Villa Blauwhemel

Ben je in Drenthe? Ga dan eens eten bij Villa Blauwhemel! Overdag wandel je door Nationaal Park Drents- Friese Wold, ’s avonds parkeer je de camper bij boutique hotel Villa Blauwhemel waar je geniet van een 5-gangen menu van de chef in je eigen camper! Bij Villa Blauwhemel geniet je van wisselende gerechten met ingrediënten uit de eigen tuinen, aangevuld met verse seizoensproducten – en dat proef je!

camper dining

Hoeve de Boogaard

Het ideale dagje weg plan je misschien wel bij Hoeve de boogaard! ’s Ochtends parkeer je de camper op de parkeerplaats van het restaurant en drink je een kopje koffie of thee. Als de camper geïnstalleerd is trek je de wandelschoenen aan en wandel je over het landgoed. Na de wandeling rust je uit in de camper tot het verrassingsmenu met passende wijn aan de camper geserveerd wordt.

Veluws Eethuis

Ook tijdens een rondje over de Veluwe kun je het dineren in eigen camper ervaren: bij Veluws Eethuis Wissel parkeer je op de eigen parkeerplaats en wordt het eten aan de deur van de camper geserveerd.

De Zwarte Haan

Gelegen in een monumentale boerderij aan de Waddenzeedijk, omringd door natuur, vind je restaurant de Zwarte Haan. Het restaurant bereid alle maaltijden met verse, biologische producten uit de regio en Fair Trade producten uit de hele wereld. 100 meter van het restaurant vind je het camperpark, waar het eten zo op je tafel thuis staat. In je huis op wielen dan!

Wij zijn fan van dineren in de camper, en hopen dat deze trend zich ook door blijft zetten als de restaurants weer open mogen! Wil jij binnenkort dineren in je eigen camper? Het aanbod van onze campers en caravans vind je hier:

Bekijk al onze campers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>