Waarom reizen met een camper ook dit jaar een groot succes is

We roepen het al jaren en het liefst zo vaak mogelijk: het reizen met een camper is echt een hele fijne manier van reizen. Ook deze zomer vol onzekerheden is de vrijheid en luxe van een camper de ultieme manier van vakantievieren.

Het belangrijkste: Vrijheid

Volg je eigen pad! Het devies van Camptoo. Vind je het ergens niet fijn vanwege het weer, teleurstellende uitzicht of die muggen die maar niet weg te jagen zijn, dan rij je toch gewoon lekker door! Wat wij vooral heel erg hebben gemist is het ontdekken, het erop uit trekken. Met een camper reis je makkelijker door naar verschillende plekken, stapt even uit voor een wandeling of een fietstocht en rijdt weer door. Heb je een prachtige plek gevonden, dan blijf je daar lekker staan. Dát ontdekken is voor ons de essentie. Bijkomend voordeel: zodra je de straat uitrijdt met je camper, is je vakantie inclusief vakantiegevoel, begonnen. 

Je zoekt de natuur op

Voor ons geen hotelletje in de stad of appartement in een dorp, wij trekken het liefst de natuur in. Dag 1 in de duinen aan het strand. Dag 2 en 3 midden in het bos wakker worden. Dag 4 en 5 kamperen tussen de bergen. Geen gek scenario toch? Als je een beetje voorwerk doet, op de website van Camptoo kijkt of tips van medecamperaars opvangt dan kun je op de mooiste plekken kamperen! Uit je camper stappen met de mooiste natuurgeluiden, de verste uitzichten en de lekkerste natuurlijke geuren is toch het mooiste wat er is? 

Je deelt alles met… jezelf

Niet samen in de lift, door dezelfde smalle gangen lopen, niet met z’n allen in hetzelfde hotel restaurant. Alles in jouw camper deel je met je eigen reisgezelschap. Je kunt zelf koken als je dat wilt en je hebt zelf je eigen terras bij je! Twee campingstoelen, een tafeltje en alles wat je maar wilt in de koelkast. En als je een beetje rondreist, heeft je terras steeds weer een ander uitzicht! 

Relax, je bent flex(ibel)

Vaccinatiepaspoort, testbewijzen, landen die van oranje tot groen kunnen verkleuren. Als we een ding weten dan is het dat we niet weten hoe de zomer er precies uit gaat zien. 70% van de mensen had halverwege mei nog geen vakantie geboekt, blijkt uit een onderzoek van de ANWB. Heb jij al een camper gehuurd of bezit je een camper? Gefeliciteerd, jouw vakantie kan al niet meer stuk! Je hoeft je bestemming nog niet te boeken, je kunt je einddoel op de dag van vertrek bepalen. Dreigt een land van kleur te veranderen, dan rij je zo de grens weer over, met vakantiehuis en al! 

Eigen voorzieningen

De meeste campings hebben de sanitaire voorzieningen gewoon geopend, dus je kan prima op vakantie zonder eigen toilet en douche. Maar… het is toch ook wel weer erg fijn om het zelf te hebben. Veel mensen vinden het nog steeds een prettig idee om hun eigen sanitaire voorzieningen bij zich te hebben. Scheelt je natuurlijk al het wachten voor de douche of het reserveren zelfs van sommige douches. 

Zelf ontdekken?

Zelf aan het ontdekken maar nog geen camper of caravan? Bij Camptoo huur je een camper of caravan direct van de eigenaar. Bekijk alle campers en caravans die te huur zijn via onderstaande button.

Bekijk al onze campers en caravans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>