In beeld: dorpje Rothenburg ob der Tauber

Aan de rand van Beieren, ter hoogte van Neurenberg ligt het bijzondere dorp Rothenburg ob der Tauber. Tussen de toeristen hoor je gefluister over een sprookjesachtig dorp en "het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan". Oordeel zelf of het een bezoekje waard is tijdens jouw vakantie met deze schitterende sfeervolle foto's.

Wie heeft het charmante dorpje Rothenburg ob der Tauber al eens bezocht? Het dorpje ligt in de Duitse deelstaat Beieren. Het ontstaan van Rothenburg ob der Tauber begon met de bouw van een mooi kasteel die je nog steeds kan bewonderen. Een bezoek aan dit plekje betekent een stap terug in de tijd. Het dorp heeft een middeleeuwse uitstraling met een hoop gezellige straten en pleinen. Neem dus je tijd om door alle straten te wandelen!

Overdag in het dorp

Het dorp in de avond

Rothenburg ob der Tauber

Alle foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Tobias Reich en vallen onder de Unsplash licentie/ Photos by Tobias Reich on Unsplash

Ken jij nog zo een charmant dorp dat een bezoek waard is? Laat het ons weten in de reacties onderin!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>