De 5 mooiste camperroutes van 2021

Het jaar is weer bijna voorbij, en dan maken wij ook weer de balans op. Wat waren de mooiste routes die we afgelopen jaar uitgelicht, gemaakt of beschreven hebben? We bleven wat dichter bij huis dan normaal, maar maken toch ook een paar uitstapjes naar het buitenland.

De provincie in: Zuid-Limburg

De afgelopen jaren hebben we massaal Nederland herontdekt, en wat een reis was het! Het heuvelachtige landschap, de brouwerijen, vlaaien en unieke grotten maakten Zuid-Limburg tot een perfecte camperbestemming. En dan overnacht je vaak ook nog eens op de mooiste plekken met fraaie uitzichten. Lees de blog over het buitenland dichtbij hier.

Camper in Zuid-Limburg

Reisgids door België

Vanaf Zuid-Limburg is het een kleine stap naar België. In het kader van de eigen omgeving verkennen zijn we op ontdekkingstocht in België gegaan. Natuurlijk gaan we naar de Ardennen, maar ook naar de minder bekende Maasvallei. We maken een bijzondere fietstocht en staan op een fraaie camping waardoor je misschien wel eens een tijdje op dezelfde plek kunt blijven. Ontdek onze Belgische tips hier.

De bergen in! Op pad in Oostenrijk

In de buurt is veel te vinden, maar voor échte bergen zullen we toch echt een stukje moeten rijden. De regio Salzburg kent prachtige bergketens en schitterende wandelingen. In deze route zetten we 4 van de letterlijke en figuurlijke hoogtepunten op een rijtje.

De provincie in: Overijssel

Zuid-Limburg was niet de enige provincie die we ontdekten dit jaar. Hadden wij van tevoren gedacht dat we hanzesteden, het grootste laagveenmoerasgebied waar je kunt kanoën en de heide van heuvelrug in één provincie zouden vinden? Nee, en dat was nog niet alles! Lees hier ons avontuur, dag voor dag en maak er je eigen roadtrip van!

Van camping naar camping in Nederland met je gezin

Normaal gezien bestaan onze camperroutes uit culturele hoogtepunten, mooie natuurgebieden en leuke activiteiten om te doen, én suggesties voor kampeerplekken. Maar wat als je dat allemaal in de buurt van je camping kunt vinden? Dan heb je alles ineen! Daarom maakten we een route langs 4 leuke campings, waar de kinderen genoeg hebben aan de camping en haar omgeving.


Bonus: caravan ronde in Nederland

Met een caravan reis je toch net iets anders dan met een camper denken wij. Daarom hebben we 3 mooie plekjes uitgezocht in Nederland om te staan met je caravan, van Zeeland tot Friesland!

Nog meer camperroutes bekijken? Bekijk hier onze top 10 van camperroutes. Weer genoeg inspiratie voor volgend jaar? Bekijk hier alle campers en caravans voor jouw nieuwe avontuur die je direct van de eigenaar kunt huren!

Bekijk al onze campers en caravans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>