“De vrijheid van kamperen is leuk, je moet het wel aankunnen.”

De reizigers van Ambassadør.land vervolgen hun roadtrip door Andalusië met de camper van Bernhard, waar het avontuur lonkt. "De vrijheid van kamperen is leuk, maar je moet het allemaal wel aankunnen."

Bas en Erik genieten nog steeds van hun roadtrip door Andalusië met de waanzinnige camperbus van Bernhard, die ze oppikten in Malága. En, zoals een camper dat toelaat, de plannen blijven veranderen. “Eerst het stadje zelf even bekijken. Cafe con leche op het terras, beetje rondlopen, wat sfeer snuiven. En dan met gezwinde spoed naar Tarifa, een uurtje of anderhalf zuidelijker.”

Nieuw plan

Maar zoals dat op de camping gaat, bij de afwas kregen ze een nieuwe bestemming door voor hun mobiele vakantiehuisje. “Een minuut of twintig rijden het binnenland in Roadtrip door Andalusiëlag Jerez de La Frontera. Stad van flamenco en paarden, waar sinds gisteren de Feria del Caballo aan de gang is: een traditioneel festival, dat ooit in de middeleeuwen was ontstaan.”

Slaapplaats

Toch bleek, eenmaal aangekomen, een slaapplek nog niet zo gemakkelijk. “Onze camper stond in een parkeergarage en navraag leerde dat de dichtstbijzijnde camping juist degene was die we diezelfde ochtend hadden verlaten, twintig kilometer verderop.” Tot ze een hotel vonden. “We legden de situatie uit, vertelden over onze camper en wat we over het festival gehoord en gezien hadden en of we ons camperbusje niet heel misschien op de parkeerplaats van het hotel kunnen zetten?”

Lees hier hoe hun roadtrip door Andalusië afliep…

Roadtrip door Andalusië

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>