“Niets biedt zoveel vrijheid als een camper”

Dat een roadtrip boeken met een camper zo gepiept is, dat leerden Rutger en Jorik al snel. "Klap je laptop open, check een campervan die bij je past, neem een periode vrij en je kunt gaan en staan waar je maar wilt."

De twee broers gingen voor Want.nl op stap met de prachtige wagen van Annette. “Lang leven de deeleconomie en flexibel kamperen! Zo easy kan het dus gaan”, verklaarden de avonturiers na hun eerste kennismaking met Camptoo.

Vrijheid

De broers Houweling trokken vervolgens Noordelijk Europa rond in de door hen omgedoopte camperbus ‘Siebert’. “Ik heb echt best wel lekker geslapen”, liet Rutger na de eerste nacht weten.” Vooral de vrijheid van het reizen sprak de jongens erg aan. “Niets biedt zoveelvrijheid vrijheid als een roadtrip met een camper. Je kunt wel naar de grote stad rijden en het op een zuipen zetten, maar je kunt ook gewoon totaal een keer wat anders doen en lekker gaan kamperen. En dan een zelf gevangen forel eten”, verklaarde de glunderende Rutger in zijn vlog.

Roadtrip

Om te zien hoe hun avontuur door Duitsland en Denemarken – met prachtige beelden uit de omgeving – eruit zag, kijk hier. Je ziet de jongens zelfs hun eigen vis vangen voor op de barbecue.

Benieuwd naar camper ‘Siebert’? Die vind je hier.

 

Gerelateerde berichten

  1. gaaf mannen en heb zelf een camper maar kan jullie gevoel en ervaringen delen alleen met een grotere camper heb je een kachel waarmee je het warmer hebt als het koud is 😉

    bedankt voor deze vlog

    groet’n uut enschede

  2. Renate says:

    Wij hebben een Volkswagen california busje is klein maar er zit wel een kachel in hebben bij min 7 in Noorwegen gestaan. De vrijheid is gewoon een geweldig gevoel. Zijn ook in IJsland geweest prachtig en daar ervaar je de stilte en de vrijheid, geweldig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>