“Een weekend om nooit te vergeten”

Linda en haar gezin gingen op camperweekend naar de sneeuw in de prachtige camper van Andre en Petra. "Al snel bleek dat de camper zeer volledig was ingericht."

“We werden zeer hartelijk ontvangen door Petra en haar man, we kregen een kop koffie en uitleg over hoe de camper werkt”, vertelt Linda over de ontmoeting voor hun camperweekend naar de sneeuw.

Het avontuur begint

Het gezin was in hun nopjes met het exemplaar. “We hadden ook niet zomaar een camper mee. Deze camper is zelfs geschikt voor wintersport omdat deze makkelijk te verwarmen is en voorzien van winterbanden is”, aldus Linda die met een gerust hart de weg op ging voor haar camperweekend naar de sneeuw, na de uitleg van Andre en Petra. “Wat toch wel erg fijn is aan een camper is dat je het voordat je op reis gaat al helemaal kan inpakken, het is ongelofelijk hoeveel opbergruimte er is, met allemaal handige compartimenten zodat het veilig op zijn plek blijft onderweg.”

camperweekend naar de sneeuw

© Mamaliefde

Anders reizen

Omdat het de eerste keer was dat Linda en haar man een camper bestuurden, moesten ze even wennen. “Het reizen met een camper is gewoon heel anders dan je bent gewend. Wind, langer stoppen, benen uitstrekken, niet spelen op de grond”, schrijft Linda voor wie het genieten onderweg begon. “Zodra we grens overgingen, werd het genieten en begon het vakantiegevoel met onder andere het schitterende stuk langs de Maas en de besneeuwde heuvels van de Ardennen. Met een schitterende zonsondergang die de lucht roze kleurde”, aldus Linda over het begin van hun camperweekend naar de sneeuw.

Alles bij de hand

Wat ideaal bleek voor het avontuurlijke gezin, was dat de camper van Andre en Petra goed ingericht was. “Al snel bleek deze camper zeer volledig ingericht te zijn. Dat is ook wel het voordeel als je een camper leent van een individu en niet van een reisorganisatie waarbij het minimale aanwezig is.” Met de nodige voorbereiding stond al snel een maaltje op tafel. “Het koken ging beter dan ik normaal gewend bent bij het kamperen.”

Wil je meer lezen over het ultieme vakantiegevoel dat Linda ervoer tijdens hun campertrip in de sneeuw? Dat kan hier.

De prachtige camper van Andre en Petra vind je hier.

camperweekend naar de sneeuw

© Mamaliefde

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>