Camperfile: een wereldrecordpoging in 2017

In augustus zal worden geprobeerd om een nieuw wereldrecord te vestigen: een 30 km lange camperfile in Duitsland. Zal het lukken?

In de file staan met de camper is meestal niet het leukste onderdeel van de reis. Toch zal deze zomer in Duitsland worden geprobeerd om een lange camperfile te vormen. Het is namelijk de bedoeling om een wereldrecord te vestigen. Als het lukt om een camperfile te vormen van meer dan 30 kilometer lang, met meer dan 700 campers, zal deze file een plaatsje in het Guiness Book of Records veroveren.

De route zal lopen door het Duitse Walldürn, maar welke route de campers gaan rijden, is nog onbekend. Het exacte parcours moet namelijk eerst door de politie worden goedgekeurd.

In de file staan kan dus ook een feestje zijn!

De recordpoging zal drie dagen duren (vrijdag 11 augustus – zondag 13 augustus 2017) en belooft een ‘camperfeest’ te worden. Er zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd om de recordpoging extra vermakelijk te maken. Overnachten zal mogelijk zijn in de omgeving van Walldürn.

Waar kan ik me inschrijven?

Je kunt zelf ook een bijdrage leveren aan deze camperrecordpoging. Lijkt het jou wel wat? Geef jezelf dan op als deelnemer en ervaar dat een lange file ook een feestje kan zijn 😉 Meer informatie over de recordpoging vind je hier.

Camperfile

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>