Duurzaam toerisme: de eerste elektrische camper

Camptoo zet zich momenteel in om ook duurzaam roadtrippen mogelijk te maken: er wordt gewerkt aan een elektrische camper!

Duurzaam toerisme

Naast het mogelijk maken van toffe camper- en caravan vakanties voor zoveel mogelijk mensen, zet Camptoo zich in voor de ontwikkeling van duurzaam toerisme.  Daarom zijn we nu bezig met een samenwerking om een elektrische camper te ontwikkelen. Via het ‘Partners International Business’-programma werken wij onder andere samen met de volgende bedrijven: DEOdrive, Dutch Incert, Emodz, Emoss, EV Consult, Hansa Green Tour en NHTV. Het PIB heeft als doel de Nederlandse sectoren op kansrijke markten in het buitenland te positioneren. Voor het ontwikkelen van deze elektrische camper werken we veel samen met Oostenrijk, waar we deze e-camper ook zullen aanbieden. 

,

Duurzaam toerisme

De allereerste elektrische camper

Zie je het al voor je? Geen uitlaatgassen en zelfs geen geluid van een benzinemotor. Lekker rustig door het Oostenrijkse landschap glijden met een elektrische camper! Het aantal duurzame vervoersmiddelen neemt hard toe en dat is maar goed ook. Er zijn inmiddels CO2-neutrale vliegreizen mogelijk en er rijden steeds meer elektrische auto’s op de weg. Elektrische campers zijn er nog niet, maar daar komt verandering in! Samen met onze partners werken wij nu aan de productie van een elektrische camper. Een Nissan e-NV200 wordt omgebouwd tot camper. Deze e-camper zal uiteindelijk via Camptoo verhuurd worden, zodat iedereen van een duurzame roadtrip kan genieten! De camper komt te staan in Oostenrijk waar er lekker door de Oostenrijkse bergen kan worden gereden. Opladen kan aan de daarvoor bestemde laadpalen en dat kan bij sommigen in slechts een half uur voor een volle tank. 

Duurzaam toerisme

Het eerste ontwerp van de elektrische promotie camper

Inmiddels is de camper al volop aan het rijden en kun je hem nu ook huren! Er staat er een in Oostenrijk en de volgende in Oost-Nederland is ook op komst. Ben je benieuwd? Kijk dan op een van onze blogartikelen over de e-camper of bekijk de e-camper hier

Anderen bekeken ook

 1. Weeda says:

  Goedemiddag, wij zijn geïnteresseerd in de elektrische camper en willen er op termijn een aanschaffen. Kunt u mij een prijsindicatie geven en tevens op de hoogte houden van de ontwikkelingen? Alvast dank.

  • Lilia says:

   Hi Weeda, helaas kan ik je geen prijsindicatie geven van de elektrische camper. Camptoo is een deelplatform waar je campers kunt huren en te huur aan kunt bieden. Wij zullen de elektrische camper daarom alleen te huur aanbieden zodra de camper beschikbaar is. Ik kan je alleen nog niet vertellen vanaf wanneer dit mogelijk is. Mocht je op de hoogte willen blijven van nieuws over de elektrische camper en ander interessant campernieuws, kun je je onderaan deze website inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 2. Lonneke says:

  super een elektrische camper!
  Ik ben op zoek naar een solo camper die dus ook als personenauto te gebruiken is. Wordt de te bouwen elektrische camper een peugeot expert, renault kangoo of zo? Of is het echt een grotere buscamper?
  Ik blijf graag op de hoogte

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>