Een overzicht van de lange weekenden in het voorjaar

Men neme... Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren - en voilà: vijf extra lange weekenden in het voorjaar!

Ben jij het ook zo zat dat de weekenden tegenwoordig sneller voorbij lijken te gaan dan Max Verstappen? Dan hebben we goed nieuws: er komen lange weekenden aan. Mooie gelegenheden om eindelijk eens even extra goed tot rust te komen óf juist een festivalletje te bezoeken. En het leuke is: dit zijn allebei goede redenen om er een weekendje tussenuit te gaan met de camper van je dromen!

Nationale feestdagen bezorgen je vaak een vrije dag. Als ze dan aansluiten op je weekend, is dat natuurlijk ideaal.

× Paasweekend – zaterdag 15 april t/m maandag 17 april

× Bevrijdingsweekend – vrijdag 5 mei t/m zondag 7 mei

× Pinksterweekend – zaterdag 3 juni t/m maandag 5 juni

× Koningsdag – donderdag 27 april

× Hemelvaartsdag – donderdag 25 mei

Koningsdag en Hemelvaartsdag vallen allebei op een donderdag. Dus zowel in april als in mei heb je een mooie kans om jezelf deze maanden nog een extra lang weekend te bezorgen. Neem (of nouja: vraag) de vrijdag vrij en voilá: je hebt je weekend verdubbeld. Twee ideale weken om eens één van je vrije dagen op te nemen.

Uitzonderingen? Die zijn er helaas ook wel eens. In sommige gevallen zijn werkgevers vrij om invloed uit te oefenen op je werkplicht op feestdagen. Vandaar ons advies: vraag het voor de zekerheid altijd even na bij je werkgever.

De ideale camper

Welke camper past bij jou en je weekendplannen? Bekijk gauw het volledige aanbod en vind je ideale camper voor een heerlijk lang weekend weg.

Festina lente: haast je langzaam!


Heb jij al een idee hoe je gaat genieten van de heerlijke lange weekenden? Laat het ons weten in een reactie hieronder. We zijn benieuwd. 🙂

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>