Alles bij de hand met de Leatherman Tread

Een armband is handiger dan je denkt. Deze stoere armband van Leatherman heeft maar liefst 29 functies, die bij het kamperen van pas kunnen komen.

Toen Tim Leatherman en zijn vrouw in 1975 een trip door Europa maakten, bleek hun kleine Fiat al gauw allerlei gebreken te hebben. Wat zou een draagbare multi-tool toch handig zijn geweest, dacht Tim. Die gedachte heeft hij niet meer los gelaten. Na zijn reis is hij zijn kelder ingedoken en ontwikkelde hij verschillende multi-tools. Hier kwam uiteindelijk ook de Leatherman Tread uit voort: een multifunctionele armband.

Da’s pas een handige armband

De Leatherman Tread is een multi-tool in de vorm van een armband. Met deze roestvrijstalen schakelarmband kan je dingen doorsnijden, flessen openen, maar ook een simkaart uit je telefoon peuteren. Elke schakel is voorzien van ongeveer twee tot drie gereedschappen. “Waar heb ik mijn gereedschap ook alweer gelaten?”, dat hoef je jezelf niet meer af te vragen. Deze multi-tool hangt namelijk altijd om je pols! Superhandig voor huis-tuin-en-keukenklusjes of bij outdooractiviteiten zoals klimmen, vissen en kamperen.

Welke gadgets gebruik jij gedurende je camperreis? Laat het weten met een reactie onderin 🙂 

Anderen bekeken ook

 1. Mijn sterkste en meest waardevolle tool heb ik altijd bij mij.

  Het verlaat mij nooit en bewijst in iedere voorkomende situatie onbetaalbare diensten. Ook in situaties nimmer voorzien blijkt dit tool over een voorzienendheid te beschikken die exact het juiste biedt, zonder dat ik vantevoren specifieke maatregelen heb hoeven nemen.

  Qua duurzaamheid is het ook een zeer opmerkelijk tool, in plaats van dat er van enige slijtage sprake is, wordt het juist beter, scherper en uitgebreider.

  Ook draag ik het onzichtbaar met mij mee. Wat is het?

  • Vere de Valk says:

   Oeh, hersenkrakertje! Het klinkt ideaal. Zou het gewoon een “bijdehand brein” kunnen zijn? Haha, ik ben benieuwd. Verras me!

 2. M. Meeder_Kalisvaart says:

  Wat is de prijs van de armband?
  En ook belangrijk,wat is het gewicht?
  Vriendelijke groeten,Marian Meeder.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>