De beste tip die je een zus kunt geven

Bestaande verhuurders zijn vaak zo enthousiast over Camptoo, dat zij vrienden en familie aanraden om hun camper óók via ons platform te verhuren. Zo ook Harriët, die haar zus Véronique afgelopen jaar de tip gaf om haar camper te delen met anderen. Inmiddels verhuren ze allebei volop en helpen ze elkaar om hun huurders de beste huurervaring te bezorgen.

Hun liefde voor campers

De zussen Harriët en Véronique houden allebei erg van camperen. Harriët ontdekte het camperplezier vijf jaar geleden. Nadat ze een camper geleend had, was ze zo enthousiast dat ze besloot om er één te kopen. “Onderweg zijn met een camper geeft vrijheid, terwijl je toch al je eigen spulletjes bij je hebt.”, verklaart Harriët. Daar is Véronique het mee eens: “Het is heerlijk dat je je huis bij je hebt en kan gaan en staan waar je wil.”.

Zo begon het verhuuravontuur van Harriët

Begin 2016 werd Harriët door haar familie uitgenodigd om naar Amerika te komen. Haar camper meenemen was uiteraard lastig, dus huurde ze er eentje om in Amerika rond te reizen. Zo ontstond het idee om ook haar eigen camper te gaan verhuren. Via een zoektocht op het internet ontdekte ze Camptoo. “Ik was meteen verrast door de professionele aanpak, de ideologie achter hun plannen en hun werkwijze”, vertelt Harriët over haar kennismaking met Camptoo.

Camptoo Member Get Member

Vandaar haar tip voor Véronique

Dankzij Harriët heeft ook Véronique het verhuurplezier ontdekt. De camper van haar (en haar man Joost) werd al een tijdje niet gebruikt, omdat ze het allebei druk hadden met hun werk. Dat is zonde, dacht Harriët. Ze gaf haar zus het advies om de camper te verhuren zolang ze er zelf niet mee op pad zouden gaan. “Harriët was erg positief, ze vertelde me bijvoorbeeld dat ze veel huuraanvragen kreeg, dat de financiële afhandeling goed geregeld is en dat eventuele problemen netjes worden opgelost.”, vertelt Véronique. “Voor mij was het belangrijk om te weten dat iemand uit mijn omgeving al goede ervaringen met Camptoo had.”

Camptoo Member Get Member
Sinds 2017 verhuurt Véronique ook via Camptoo en inmiddels heeft ze al 7 boekingen staan. “Al snel meldden de eerste huurders zich. We hebben de eerste boeking net afgerond en de tweede boeking is onlangs gestart. Tot nu toe verloopt het uitstekend. Ik zou het op mijn beurt zeker aanraden aan anderen, het voelt veilig en vertrouwd.”, aldus Véronique.

Wil jij ook iemand aangenaam verrassen?

Ken jij ook camper-eigenaren met wie je het verhuurplezier zou willen delen? Deel je tip! Als hij/zij zich vervolgens aanmeldt bij Camptoo en de eerste reservering binnenhaalt, vieren wij dat met een korting voor de nieuwe verhuurder en een mooi bonusbedrag voor jou 🙂

Kletsen, koffie en camper-eigenaren

We organiseren binnenkort Camptoo meet-ups. Verhuurders vertellen hier enthousiast over hun verhuur-ervaringen via Camptoo. Ken jij camper-eigenaren die het leuk zouden vinden om eens een kopje koffie te drinken met Camptoo verhuurders? Laat het hen weten of meld hen direct aan, dan informeren wij hen binnenkort over een gezellige meet-up in de buurt. Iedereen is van harte welkom! 

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>