Het allereerste Camptoo Kampeerweekend – “Het was geweldig!”

Het Camptoo Kampeerweekend was een groot succes. Alle hapjes, drankjes en kampeerverhalen leverden een hoop inspiratie op voor de aanwezige verhuurders, maar ook voor Camptoo.

In het voorlaatste weekend van april (21-23 april 2017) vond het Camptoo Kampeerweekend plaats, dat we hebben georganiseerd om het kampeerseizoen van 2017 gezamenlijk af te trappen. Er waren in totaal zo’n 60 gegadigden, waaronder verhuurders uit verschillende delen van het land. Ook het complete Camptoo-team was erbij.

Het weekend vond plaats bij Allurepark De Lucht te Renswoude, waar iedereen in zijn/haar eigen camper of caravan kon overnachten. Ook het hele Camptoo-team heeft ervaren hoe het is om in een camper te overnachten. Dit waren uiteraard unieke campers uit het gevarieerde Camptoo-aanbod 🙂 Heb je het weekend gemist of vind je het leuk om nog eens terug te blikken? Vandaag vatten we het waanzinnige weekend nog even samen.

Het weekend in een (ge)notendop

Het was het allereerste Camptoo Kampeerweekend ooit, dus dat moest gevierd worden. We begonnen zaterdagochtend met koffie en taart. Martijn Peeters, oprichter van Camptoo, beet vervolgens het spits af. Hij vertelde enthousiast hoe Camptoo is ontstaan, waar we momenteel staan, wat ons doel is én waar we naartoe willen. Zo zijn twee van onze medewerkers in Australië gestart om ook daar ons deelplatform op te zetten.

Tips en tricks van het Camptoo-team

Verder werd de dag aan elkaar gepraat door Nanne Veenstra, relatiemanager voor verhuurders bij Camptoo. Nanne gaf onder andere een presentatie over verhuren, waarin hij de aanwezige verhuurders vertelde wat zij kunnen leren van de meest succesvolle Camptoo-verhuurders. Zo onthulde hij bijvoorbeeld hoe de kwaliteit van de advertentiefoto’s en het persoonlijke profiel van de verhuurder een positieve invloed kunnen hebben op het aantal huuraanvragen.

Omdat veel verhuurders worstelen met het maken van goede foto’s, leerde onze blogger Varisha Aksit (zij schreef o.a. de blog “Dé fotografie tips voor mooie camperfoto’s“) hen vandaag hoe ze op eenvoudige wijze de foto’s van hun camper of caravan kunnen verbeteren.

Verhuurders konden ook deelnemen aan de vraag- en antwoordsessie van Martijn Bohncke en met behulp van Paula Huijer zijn er dit weekend enkele instructievideo’s gemaakt, waarin verhuurders een demonstratie geven over het gebruik van hun camper.

Hapjes, drankjes en kampeerverhalen

Verhuurders grepen de kans om onderling tips uit te wisselen. Het was leuk om te zien hoe er spontane gesprekken ontstonden, alsof ze elkaar al jaren kenden. Tijd voor een barbecue!

Het nieuwe kampeerseizoen moest natuurlijk nog worden ingeluid – en dat is gelukt ook! Onder het genot van een glaasje bubbels en een barbecue hebben we gezellig gekletst; er zijn unieke Camptoo-verhalen, kampeerverhalen én verhuur-verhalen uitgewisseld!

Het moet nog even gezegd worden

Het hele Camptoo-team in koor: “Wij vonden het een geslaagd weekend! Bedankt allemaal!”

Camptoo Kampeerweekend

Wij hebben nu al weer zin in volgend jaar! Ben jij er dan ook bij?

Anderen bekeken ook

  1. Boris van der Pijl says:

    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Maar wel met een goede reden. Mijn camper is volledig volgeboekt tot half augustus, Dan is het mijn beurt om op vakantie naar Schotland te gaan.
    Ik ben er echt heel blij met zoveel huurders, iedereen van Camptoo bedankt!

    • Vere de Valk says:

      Hi Boris, wat ontzettend leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Daar doen we het voor! Enne, volgend jaar organiseren we gewoon weer een gezellig kampeerweekend, dus je kansen zijn nog niet verkeken 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>