Win een elektrische campertrip in Oostenrijk!

De winnaar van de e-campertrip is…

Agnes Heck

Van harte gefeliciteerd!

Wat hebben de winnaars gedaan om te winnen? 

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je onderaan deze pagina de volgende vraag beantwoorden:  waarom ben jij de meest geschikte e-camper testrijder? We geven in totaal 3 camperreizen weg. De winnaars worden bekend gemaakt op 26 juni op deze site en via Facebook.

Inbegrepen:
  • 7 daagse e-camper roadtrip voor twee personen door Oostenrijk in de Nissan MEOM kampeerwagen inclusief uitgebreide inventaris, ter waarde van € 900;
  • Vertrek op zondagochtend vanaf Hotel Kaiserhof in Salzburg en terugbrengen zaterdagmiddag voor 16u;
  • Pechhulp Verzekering;
  • Een briefing/workshop over roadtrippen met een elektrische camper.
Niet inbegrepen:
  • De reis van en naar Salzburg;
  • Overnachtingskosten.
Vereiste:
  • Interview naderhand over hoe het bevallen is.

 

De e-camper is het resultaat van het samenwerkingsprogramma PIB van de Rijksoverheid. Camptoo maakt deel uit van het PIB, een samenwerkingsverband tussen 11 bedrijven en de Rijksoverheid om Nederlandse technologie op het gebied van elektrisch rijden internationaal uit te rollen. Als Camptoo zijn we op missie om een camperroadtrip voor iedereen bereikbaar te maken en we staan achter dit initiatief om te kijken hoe we camperreizen elektrisch mogelijk kunnen maken, om zo ook toekomstige generaties van een campervakantie te kunnen laten genieten. De camper zal exclusief via Camptoo verhuurd worden. 

Anderen bekeken ook