Wat een uitvinding: deze joekel van een zitzak past gewoon in je rugzak!

Niet genoeg bagageruimte voor een heerlijke 2 meter lange Fatboy zitzak? Welnee! De Lamzac kan mee in iedere camper: de ultieme reis-zitzak!

Doe jezelf op reis niets tekort, neem gewoon een lekkere grote zitzak mee en plof neer waar je maar wil! Dat is makkelijker dan je denkt, met de Lamzac: een comfortabele loungeplek voor één of een zitbank voor twee.

Zo licht als lucht

De Lamzac van Fatboy neemt nauwelijks bagageruimte in beslag, deze vul je namelijk gewoon ter plekke met lucht!

“Met lucht? Wat een gedoe…”, hoor ik je denken. Nou, niet dus! De Fatboy Lamzac heb je namelijk binnen een paar seconden gevuld en je hebt er geen enkel hulpmiddel voor nodig. Haal de zitzak simpelweg uit de tas en schep er lucht in door ‘m een paar keer heen en weer te zwaaien. Draai, klik en plof neer! Twee schepjes lucht is vaak genoeg. Een luchtpomp is overbodig 🙂

Chill waar je maar wil

De Lamzac is geschikt voor binnen en buiten. Hij zit in een handig rugzakje dus je kunt ‘m overal mee naartoe nemen; of je nu naar een festival gaat, het strand bezoekt, op wintersport gaat of de roadtrip van je leven gaat maken.

Uitgechilld en klaar om door te rijden? Dan laat je ‘m simpelweg leeglopen. Vouw ‘m op en gaan met die banaan!

Enthousiast?

Deze chillzak kost €74,50 en is er in verschillende kleuren en prints.

fatboy

Waar zou jij neer willen ploffen? Laat je inspireren door onze reisblogs 🙂

Bekijk de reisblogs

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>