Gadget: vanuit je camperbed uitzicht op de sterrenhemel, zónder dakraam

De ultieme slaapgadget: met de Milkyway heb je uitzicht op de sterrenhemel vanuit je camperbed, ook zonder dakraam. Vandaag vertellen we je hoe dat werkt.

De meest avontuurlijke nacht ervaar je natuurlijk met uitzicht op de sterrenhemel. Heeft je camper of caravan geen dakraam? Balen, maar buiten slapen is niet nodig hoor. Een dak boven je hoofd én toch een mooi uitzicht op de sterrenhemel? Daar heb je tegenwoordig helemaal geen dakraam voor nodig. Een cabrio-camper dan? Nee hoor, ook niet! De Milkyway van Yugenlab, dat wel!

Geniet van een sterrenhemel én het comfort 

Het staren naar een schitterende sterrenhemel kan één van de meest avontuurlijke, maar ook romantische momenten van je vakantie zijn. Zitten de wolken een keer in de weg of wil je gewoon het comfort van je camperbed niet missen? 

Yugenlab

Met de Milkyway van Yugenlab neem je de charme van de sterrenhemel gewoon mee naar binnen. Het is geen projector, maar een zelfklevend oppervlak met daarop het verborgen uitzicht op de sterrenhemel. Na tien minuutjes beginnen de kleuren te vervagen en verschijnt er een realistischer beeld van de nachtlucht. Dit beeld houdt zo’n twee uur stand, waarna de sterren langzaam overgaan naar het ochtendlicht. De Milkyway is doorzichtig wit, dus overdag valt ‘ie niet op. Zodra het donker wordt, wordt de Milkyway lichtgevend. Het formaat betreft 110×85 cm, alsof je door een dakraam naar buiten staart 😉 

Vind je de Milkyway toch iets te veel van het goede? (Toegegeven: de Milkyway kost wel wat…) Dan kun je altijd nog de goede oude glow-in-the-dark plaksterren op je plafond plakken (jeugdsentiment, haha ken je ze nog?) 😉 Maar goed, dat beeld is natuurlijk wel een stukje minder realistisch!

Waar ga jij van de sterrenhemel genieten? Laat je inspireren. 

Lees onze reisblogs

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>