Kampeerevenementen: de leukste 4 in binnen- en buitenland

De komende maanden worden leuke kampeerevenementen in binnen- en buitenland georganiseerd. Wij kiezen er 4 uit die een bezoekje meer dan waard zijn.

Wereldrecordpoging: camperfile

We hebben er allemaal een hekel aan: files, en dan al helemaal onderweg naar onze vakantiebestemming. Gelukkig kan een file ook leuk zijn, vinden de organisatoren van deze bijzondere recordpoging. Met meer dan 700 camperaars willen zij het record van de langste camperfile verbreken. De poging vindt plaats van 11 t/m 13 augustus in het Duitse Walldürn en jij kunt hieraan mee doen. Lees er hier meer over.

leukste kampeerevenementen

Caravan Salon in Düsseldorf

Van 25 augustus t/m 3 september kan de kampeerliefhebber zijn hart ophalen op de Caravan Salon in Düsseldorf. Bekijk de nieuwste camper- en caravanmodellen van maar liefst 130 merken. Verder kun je op de beurs terecht voor allerlei toebehoren, zoals (voor)tenten, technische onderdelen en andere extra’s. Weet je nog niet wat je volgende vakantiebestemming wordt? Laat je inspireren bij stands of de outdoor-beurs. Caravan Salon richt zich op alle doelgroepen: van starters tot de ervaren kampeerders dus er is voor ieder wat wils. Naast de beurs is er ook een amusementsprogramma, zoals een mountainbike parcours en een springkussen en luchtkasteel voor de kleintjes.

Wil je met je eigen camper of caravan naar de beurs? Dat kan! Op de speciaal ingerichte staplaats Caravan Center is plaats voor ruim 3000 campers en caravans. Reserveer online een plekje.

Kaarten zijn aan de kassa en online te koop.

Dordrecht Open 2017

Overweeg je een nieuwe camper of caravan? Breng dan een bezoekje aan de Dordrecht Open van 2 t/m 10 september. De merken Hobby, Adria, Fendt en Sunliving presenteren hier hun nieuwste modellen uit verschillende prijsklassen. Dit is de plek om je te oriënteren op al het moois dat deze topmerken te bieden hebben.

Entree en parkeren is gratis. Lees hier meer over Dordrecht Open 2017.

leukste kampeerevenementen

Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Van 11 t/m 15 oktober barst in Utrecht de Kampeer en Caravan Jaarbeurs los! Kom langs bij onze Camptoo stand en we vertellen je alles over het verhuren van je camper of caravan. Weet je nog niet of verhuren wat voor je is of verhuur je al via Camptoo? Dat maakt niet uit, we vinden het leuk om kennis met je te maken.

Verder heb je op de beurs de kans om de nieuwste modellen campers en caravans te bekijken en een testrit te maken. In het Kampeertheater kun je terecht voor verschillende presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Stel je vragen tijdens de presentaties. Voor kinderen is er de speciale Kids route met leuke spelletjes en spannende verrassingen. Lees hier meer over alle activiteiten.

Heb je aan 1 dag niet genoeg? Overnacht op de speciale NKC camping en maak er een gezellig uitje van met het hele gezin.

Koop je kaartje alvast online met korting of aan de kassa (zonder korting).

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>