Raw tempel Berlijn – een speeltuin voor pioniers

RAW- Gelände, of ook wel Raw tempel Berlijn, is dé plek voor een kleurrijke en inspirerende beleving! De afgelopen 10 jaar is het voormalige fabrieksterrein gegroeid tot een groot cultuur complex. Straatartiesten zijn hier flink aan de slag gegaan en zorgen dat je deze plek niet aan je voorbij wilt laten gaan.

Als cultuurliefhebber van deze tijd moet je een dag (en nacht) gespendeerd hebben op Friedrichshain’s oudste fabrieksterrein. Vandaag de dag vind je hier een mix van culturele projecten. Zo kan je er overdag skaten en klimmen op de coolste skatebanen en klimwanden van Berlijn. Maar ook vind je er de hipste barretjes en foodtrucks!

Raw tempel

Stijlvol zwemmen

Raw tempel heeft een super hip buitenzwembad dat eruit ziet als een beachclub. Sinds kort worden hier hele toffe openluchtfeestjes gegeven die druk worden bezocht. Wees er dus op tijd bij en zorg dat je erop je best uitziet😉. Genoeg van al het gefeest en tijd voor ontspanning? Dan kun je je aansluiten bij een van de yogasessies die overdag plaatsvinden in het stijlvolle zwembad.

Raw tempel

Elke zondag kun je lekker ronddwalen op Raw Flohmarkt. Het is geen vlooienmarkt zoals wij hem herkennen aan zijn suffe karakter. Hier vind je namelijk kunst van jonge designers, vintage kleding en spullen die weer helemaal van deze tijd zijn. Ook is er een Foodmarkt met de lekkerste street food gerechten. Om je heen is er genoeg plek om te genieten van deze heerlijke delicatessen onder genot van een drankje.

Raw tempel

Raw tempel by night

’s Avonds gaan de deuren van de nachtclubs open. De programmering van Raw tempel is heel divers, van reggae en salsa tot techno en drum & bass. Een club waar de avond heel ontspannen begint is Cassiopeia. Het is de perfecte plek om een lange en warme zomerdag af te sluiten. De bar is in de zomertuin kleurrijk verlicht en je kunt er heerlijk bijkomen in de hangmatten omringd door fakkels.

Hier vind je informatie over camper plaatsen in en om Berlijn

Ga volledig in stijl naar Raw tempel met de super hippe Volkswagen busjes 

Camptoo Volkswagen busjes

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>