De 10 meest opvallende huur campers van Camptoo

Van brandweerwagens tot omgebouwde schoolbussen, bekijk dit bijzonder aanbod!

Ken jij ze al? De meest opvallende huur campers van Camptoo! Ze zijn erg populair, ook bij bloggers en vloggers die graag met zo’n unieke wagen op pad willen. Zo’n gaaf ding staat natuurlijk mooi op elke foto;). 

De Amerikaanse schoolbus

Rondrijden in deze unieke omgebouwde schoolbus is een beleving op zich. Van buiten nog origineel maar van binnen een zeer modern en compleet ingericht. De 12 meter lange bus trekt altijd veel bekijks op campingplaatsen.

opvallende campers

De brandweerbus

Pas auf! Da komt die Feuerwehr! Gelukkig is deze bus mooier dan dat mijn Duits goed is. Een hele bijzondere bus, deze oude brandweerbus van Andre en Kate.

bijzondere camper

De Avontuurlijke Land Rover

Maak kennis met de zebra van Paul. Of je in Skandinavië bij een Fjord wilt overnachten of de bergpaden in de Pyreneeën wilt verkennen, deze safari Land Rover maakt het allemaal mogelijk.

opvallende campers

De stoere Mercedes Benz van Lars, zelf omgebouwd!

Lars bouwde zelf een oude ambulance bus om tot camper, met een schitterend resultaat. Reken maar dat mensen zich omdraaien als je langs komt rijden met deze bus.

 

De expeditie Land Rover

Bij een avontuurlijke camper hoort een avontuurlijke reis. Deze stoere Land Rover Defender met daktent bezorgd je (waar dan ook) altijd een spannend avontuur!

opvallende campers

De Renzebenz

De camper van Renz is zeker een blikvanger op de weg 😉 Renz en zijn vrouw hebben hun camper getest in Engeland en zijn hiermee langs authentieke pubs gereden.

opvallende campers

De foodtruck

Cocktail bar, wine bar, coffee bar, sushi bar, DJ booth, je kunt het zo gek niet bedenken. Deze Kombay Bar is een omgebouwde Volkwagen T2 die je kunt gebruiken voor diverse concepten.

opvallende campers

De gepimpte caravan

Harm Jan, de eigenaar van deze fantastisch gepimpte caravan, heeft met graffiti een kunstwerk gemaakt van zijn caravan. Zo nu en dan staan ze ermee op foodfestivals, maar je kunt er ook prima mee gaan kamperen. Hier kom je niet ongezien mee weg:)

opvallende campers

De stoere off road caravan

Op zoek naar een mooie caravan voor een fly and drive vakantie? Deze topper vind je in Australië! Een prachtig land om off road te rijden en te gaan kamperen op afgelegen locaties. En het mooie is dat je deze caravan ook kunt huren zonder een auto. De eigenaar, Sascha, vindt het namelijk geen probleem om de caravan helemaal gereed te maken op de locatie waar jij wilt gaan kamperen. Ideaal toch?

opvallende huur campers

opvallende huur campers

 

Benieuwd naar het hele camper aanbod bij Camptoo? Bekijk alle campers dan hier: 

Bekijk al onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

  1. Wat lijkt het me toch leuk om eens een camper te huren met vrienden en dan Europa rond te trekken. De avontuurlijke landrover in zebra print maakt mij nu al zo enthousiast! Zo heb je het gemak van een echte auto, maar je kan er toch in (of bovenop in dit geval) overnachten. Ben zelf vroeger met mijn ouders vaak weg geweest met een camper. Dat waren de leukste momenten uit mijn jeugd en kindertijd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>