Top 10 luxe huur campers

Vind je 'back to basic' helemaal niets, maar wil je toch van een outdoor vakantie genieten? Dan is een luxe camper misschien wat voor jou!

Met net wat meer luxe als een douche, keukenblok, warmwater en extra opslagruimte kan ook jij genieten van een campervakantie. Om het je makkelijk te maken hebben we een top 10 van Camptoo’s luxe huur campers geselecteerd!

1 – De compleet nieuwe camper van Brenda

In mei 2017 kocht Brenda deze luxe camper met alles erop en eraan! Zo heeft haar ruime camper onder andere een toilet, keukenblok, douche, warmwatervoorziening, verwarming, fietsenrek, achteruitrijcamera en navigatiesysteem. Met slaapplek voor vier personen dit de ideale camper voor een gezinsvakantie.

luxe camper huren

luxe huur camper

2 – De zeer ruime familie camper

De camper van Dagmar is ook ideaal voor een familievakantie. Je hebt namelijk lekker veel ruimte, een gezellige zithoek en slaapplek voor zes personen. En vergeet de fietsen (max. 4) niet mee te nemen, want ook daar is ruimte voor!

luxe camper huren

3 – De 5-persoonscamper van Peter en Astrid

De enorme camper van Peter en Astrid is voorzien van een royale L-dinette met draaibare stoelen. Zo hoef je niet altijd een tafeltje buiten te zetten, maar kan je ook in de camper gezellig dineren als het weer buiten tegenvalt. De camper is verder voorzien van een ruime hoekkeuken met drie kookpitten, een oven, afzuigunit en een koel-vriescombinatie.

luxe camper huren

luxe camper huren

4 – De luxe integraal camper van Henny

Ook de camper van Henny is van alle gemakken voorzien. Het achterste gedeelte met het vaste bed kun je zelfs afschermen met een binnendeur. Zo kun je rustig slapen, terwijl anderen nog in het woongedeelte tv kijken. Ideaal als je met kinderen reist.

luxe huur camper

5 – De splinternieuwe halfintegraal camper van Jaap

Deze super camper is splinternieuw en van alle gemakken en comfort voorzien, zodat jij een super vakantie kunt ervaren. Naast de standaard luxe voorzieningen als een fietsenrek, achteruitrijcamera en cruise control, krijg je van de eigenaren ook een volledige kook- en serviesset mee! Het enige wat jij nog hoeft te doen, is dus je koffer inpakken en gaan!

luxe huur camper

luxe huur camper

6 – De knusse en comfortabeler camper van Johan

De camper van Johan heeft een ingebouwde gasoven en grill met elektronische ontsteking in het keukenblok. Zo heb je ’s ochtends lekkere warme broodjes bij het ontbijt en kan je s’ avonds zelf kokkerellen. Ook is er een gasboiler aanwezig die voorziet van warmwater in de keuken en de douche!

luxe huur camper

luxe huur camper

7 – De familiecamper voor 7 personen

De camper van Rene is in 2017 nieuw aangeschaft en wordt vakantieklaar geleverd inclusief waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. Ook krijg je een complete kampeerset mee, zoals een campingtafel, stoelen en wokbrander. Uiteraard ontbreken de tafeltennisballen en badmintonset niet!

luxe huur camper

luxe huur camper

8 – De gezellige familiecamper van Robin

Reizen met deze camper voelt voor iedereen direct als vertrouwd. Het is een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke gezinscamper en is zeer compleet ingericht. Het enige wat jij hoeft mee te nemen is schoon beddengoed!

luxe huur camper

luxe huur camper

9 – De automaat camper van Frans

De luxe camper van Frans heeft een smalle uitvoering, zodat je het gevoel hebt in een gewone buscamper te rijden. Je kan met de camper makkelijk ergens stoppen om te rusten of kort te overnachten, omdat je alle luxe binnen handbereik hebt!

luxe huur camper

luxe huur camper

10 – De ideale camper voor een wintersportvakantie!

De camper van Ronald en Simone is zo comfortabel, luxe en geschikt voor alle seizoenen. Dat betekent dus dat je ermee op wintersportvakantie kan! Ideaal voor gezinnen, maar ook compact genoeg voor een stel. De eigenaren geven je allerlei kampeer- en keukeninventaris mee, zoals buitenmeubilair, keukengerei en een pannenset. Verder heeft de camper een fietsenrek voor 4 fietsen en een grote garage voor bijvoorbeeld je ski-uitrusting.

luxe huur camper

Ben je benieuwd naar het volledige camper aanbod? 

Bekijk al onze campers en caravans
  1. Al een tijdje zijn wij op zoek naar een passende camper voor onze familie, waar we in de vakanties heerlijk mee kunnen rondtrekken. De knusse camper van Johan spreekt ons erg aan, mede omdat wij het belangrijk vinden om een fijn keukenblok te hebben. Ook de indeling van de bedden zijn ideaal voor de kinderen. Leuk, om zo verschillende campers te zien in deze blogpost!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>