Meer dan 100 nachten verhuurd in 2019!

Geert en Wietske hebben hun goede voornemens al helemaal waargemaakt voor 2019 en hun Fiat 230 al voor 124 nachten verhuurd! Goed bezig Geert en Wietske! Ik heb Geert opgebeld om te horen wat het geheim is achter het succes.

Geert & Wietske

Het gepensioneerde echtpaar uit Drenthe geniet al jaren van hun camper die ze ‘Onze Trots’ noemen. Ze delen hun trots dan ook maar al te graag via Camptoo, en met succes! Zelf gaan Geert en Wietske ieder jaar heel de maand juli op reis met hun camper. Ze maken reizen naar onder andere Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Kroatië, Bosnië en Portugal. Aangezien het stel enkel in juli de hort op is vinden zij het prettig de camper te verhuren aan anderen, wat al drie jaar naar alle tevredenheid gaat van zowel zijzelf als de huurders.

Het geheim

Toen ik vroeg wat Geert zijn geheim is? “Er is geen geheim – enkel het verlenen van goede service.” Krijg ik als antwoord. En dat vertalen Geert en Wietske door in alles wat ze doen voor hun huurders. Van een haal en breng service, de gelegenheid om je auto tijdens de huurperiode te kunnen parkeren bij Geert en Wietske thuis, tot een handig boekje in de camper waarin alles duidelijk is uitgelegd bij het gebruik van de camper. Ook zorgen zij ervoor dat ze duidelijk en transparant zijn in hun advertentie, om zo verwarring te voorkomen.

Om ervoor zorgen dat de huurders een fantastische vakantie ervaren in de camper wordt ervoor gezorgd dat de camper tiptop in orde is voor ieder vertrek. Bij het ophalen van de camper leggen Geert en Wietske de huurder haarfijn uit hoe de camper werkt. Ook is Geert altijd bereikbaar via telefoon en mail om de huurders bij te staan.

Verder delen Geert en Wietske hun trots vooral voor het plezier. Na afloop van de vakantie een praatje maken over hoe de vakantie is verlopen vinden zij fijn om te horen.

Reviews

Dat Geert en Wietske succes hebben blijkt wel uit het aantal nachten dat zij nu al hebben verhuurd. Maar de goede service en duidelijke communicatie levert ook mooie reviews op van de huurders van ‘Onze Trots’. Want wat zeggen de huurders van Geert en Wietskes camper en uitgebreide service?

 

Benieuwd hoe jij het meeste uit je advertentie kan halen? Klik dan hier
Verhuur je jouw camper nog niet via Camptoo?
Bekijk de voordelen

Gerelateerde berichten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>