Top 5 meest bijzondere Camptoo’ers van 2018

Het was een mooi jaar bij Camptoo: we hebben veel mooie en indrukwekkende verhalen mogen vastleggen. Een terugblik op de meest bijzondere verhalen van onze huurders en verhuurders uit 2018!

1.    Voor een goed doel op pad met een Camptoo caravan

Afgelopen jaar was ook het jaar dat Maarten van der Weijden de Elfstedentocht ging zwemmen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Maarten kreeg hierbij hulp van een heel aantal zwemmers, waaronder Camptoo’er Wim. Wim huurde een caravan via Camptoo en stond daarmee op een camping in Friesland – klaar om mee te zwemmen met Maarten. Met de waterpoloërs de “Berkelbaronnen” zwom Wim ook een stuk mee voor het goede doel!

2.    Reizen met de camper én een pasgeboren dochtertje

Verhuurders Judith en Wouter wonen en werken op een camping in Epe, samen met hun dochtertje Madee en dalmatiër Binq. Ze maakten altijd al graag reizen en de geboorte van hun dochtertje heeft hun daar niet in beperkt!

3.    De Bretonse cultuur ontdekken in een Roller caravan

Camptoo’ers Jeroen en Astrid huurden een vintage Roller caravan om Bretagne te ontdekken. Op het moment van vertrek begeeft de auto het! Paniek? Wordt het overnachten op de oprit?

4.    Hoe blijf je een relaxte mama op campervakantie?

Die vraag stellen we aan Elsbeth. Deze zomer ging ze voor 6 weken op pad met een camper, haar man Henno, dochter Keet en zoon Teun. Wat kun je in 6 weken allemaal ontdekken en hoe blijf je zo lang een relaxte mama op camperreis?

5.    Wildkamperen in Schotland? Hoe pak je dat aan?

De eerste keer samen op vakantie en dan ook meteen voor het eerst met een camper! Camptoo’ers Coen en Anouk wisten eigenlijk wel zeker dat hun eerste vakantie samen er een met een camper zou zijn en gingen op avontuur in Schotland. Coen en Anouk vonden de mooiste plekjes om te wildkamperen en Coen vertelt ons graag hoe je dat het beste kunt doen.

Ga jij in 2019 op reis via Camptoo met een mooi verhaal? Je kan je verhaal met ons delen door ons te mailen op vakantie@camptoo.nl

Bekijk al onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>