De 5 meest bijzondere Camptoo campers en caravans van 2020

Dankzij Camptoo kun je de wereld ontdekken in de camper of caravan van jouw stoutste dromen. Een vuurrode brandweerwagen mét sirene? Geen nood. Een expeditietruck om door zandduinen te denderen? Leef je uit! Een caravan cabrio om naar de sterren te staren? Kan het nog romantischer?

Op het grootste deelplatform voor campers en caravans boek je niet zomaar een vakantievoertuig, je huurt een avontuur. Een camperbusje dat misschien al de hele wereld heeft gezien en nu tot jouw beschikking staat. Want de echte avonturiers van Camptoo, dat zijn de verhuurders met hun trouwe deelcamper. Boordevol tips, tricks en inspirerende reisverhalen en dat maakt van Camptoo de avontuurlijkste familie van Nederland. Neem bijvoorbeeld…

De caravan van de toekomst van verhuurder Edwin

Futuristic caravan

Samen met een partner stond hij aan de wieg van de LUME Traveler, een echte Hollandse eyecatcher gemaakt van duurzame materialen en met moderne technieken. Niet een dertien-in-een-dozijn caravan, maar eentje die zorgeloos de wensen van de moderne kampeerder inwilligt. Dus: een buitenkeuken met volwaardig fornuis, een gasaansluiting voor de barbecue, een ruime koelkast voor al jouw verse ingrediënten, strakke looks en het mooiste van allemaal: een open dakkie om ‘s nachts naar de sterren te staren.

Bekijk hier wanneer de LUME Traveler nog beschikbaar is.

De expeditiecamper van verhuurder Erik

expeditiecamper

Asfalt, modderpoelen, braakliggende terreinen of flinterdun, zijdezacht woestijnzand, geen probleem voor deze kilometervreter. De 7,7 meter lange MAN heeft jarenlang dienst gedaan als service truck in Parijs-Dakar en heeft de vrieskou van de Noordkaap en zandstormen in Mauritanië overleefd. Nu is de omgebouwde luxecamper klaar om jou te vergezellen op jouw camperavonturen – mits je in het bezit bent van rijbewijs C en een ruim budget. Uitgerust met zonnepanelen, kingsize bed, douche, koelkasten, een kleine leefruimte en genoeg testosteron om de overige campinggasten een minderwaardigheidscomplex te geven.

Op avontuur met deze lange man? Zie hier wanneer ie nog beschikbaar is!

De zuurstokroze retrocamper van verhuurder Ellen

pink camper

Eén ding dat je met deze gezellige camper wel op je buik kunt schrijven is wildlife spotten. De kleur van deze klassieke Mitsubishi is zo oogverblindend roze dat alleen flamingo’s ‘m tolereren. Veel beter past deze sfeervolle retrocamper op een gezellig festival of langs de weg tijdens de Ronde van Italië. Met deze camper maak je een statement, carpe diem, lang leve de lol, misschien tot groot ongenoegen van de buurman. Wil je de omgeving verkennen zonder de camper steeds in- en uit te hoeven pakken, dan verhuurt Ellen ook een bijpassend roze scootertje.

Check hier de beschikbaarheid van deze roze retrocamper!

De oude brandweerwagen van Job

Vuurrood, dikke billen en ooit gemaakt om bij brandjes te assisteren. Nu een rijdende hotelkamer waarmee je met vier logees gegarandeerd een onvergetelijke tijd hebt en als gratis beloning een glimlach op het gezicht van toevallige passanten tovert. De brandweerwagen van Job heeft een overdekte buitenkeuken, een gasoventje waarin je pizza’s of afbakbroodjes bakt en een geluidsinstallatie om jouw favoriete hits af te spelen – natuurlijk Ring of Fire, Johnny Cash. Het antwoord op de vraag die natuurlijk op jouw lippen brandt: ja, de sirene werkt nog.

Bekijk hier de beschikbaarheid van deze unieke brandweerwagen.

De 4×4 met daktent van Debby en Daniel

Of je nu wilt kamperen in de eenzame wildernis van Zweden of Noorwegen of het buitengevoel wilt ervaren op een Waddeneiland, deze terreinwagen laat je nooit meer in de steek. Bedoeld voor avonturiers die zo dicht mogelijk bij de natuur willen blijven, zonder poespas. Slapen doe je in een tweepersoonstent op het dak of in de opblaasbare boogtent met twee slaapcabines die je bij Debby en Daniel kunt bestellen. Mocht je in de wildernis geen stroompaaltje kunnen vinden, geen probleem, de dubbele accu en zonnepanelen zorgen ervoor dat de fles wijn in het koelkastje koud blijft.

Op pad met deze betrouwbare Land Rover? Zie hier wanneer dit beestje nog beschikbaar is.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod? Klik op de button hieronder!

Bekijk onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>