De 5 mooiste verhalen van 2019

De mensen die Camptoo maken wat het is, zijn natuurlijk onze huurders en verhuurders. Zonder jullie zouden we een heel saai (lees: geen) platform zijn.

Met Camptoo een reis naar Australië winnen!

Campereigenaar Adam wist niet wat hem overkwam eind 2018! Hij kreeg van ons te horen dat hij een camperreis had gewonnen in Australië! Voor nieuwe Camptoo-eigenaren hadden we een verrassing. Uit alle nieuwe verhuurders zouden we 1 naam loten die deze toffe reis zou winnen. Adam won de reis en kon zo zijn familie opzoeken in Australië. Lees hier het verhaal:

Slapen tussen de tulpenbollen

’s Ochtends waker worden en foto’s maken van de verse rijp die nog op de tulpenbollen zit terwijl de zon opkomt. Klinkt als een sprookje toch? Dit sprookje werd werkelijkheid, toen wij een pop-up camping tussen de tulpenbollen openden. Lees hier het verhaal van Travelvibe, een van de gelukkige kampeerders.

kamperen tulpenbollenLisette en Laurens (3) met z’n tweetjes op pad

Moeder en zoon, met z’n tweetjes op stap. In een grote camper. Rondtrekken van plek naar plek. Wij vinden het stoer. En ook nog eens een heel leuk verhaal. Bekijk de mooie video van Lisette en Laurens hier:

Al 5 jaar bij de club

Jan en Yvonne waren er vanaf het prille begin al bij. 5 jaar geleden besloten zij hun caravan te verhuren, toen Camptoo pas net begon en nog een stuk kleiner was. Wat is er veranderd door de jaren heen en wat was hun leukste keer verhuren? Lees het verhaal hier of klik op de foto.

Fietsen, kamperen en een goed doel steunen

In 2018 interviewden we Suzanne en Sylvia al in Frankrijk, maar pas dit jaar deelden we hun verhaal als inspiratie voor de nieuwe zomer. Doel behaald? Lijkt me wel. Bijzonder verhaal? Oordeel zelf.

Genoeg gelezen en zelf in actie? Bekijk hieronder al onze campers en caravans.

Bekijk onze campers en caravans

Anderen bekeken ook

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>